Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Boeiend actueel wintersport item op RTL Nieuws

check ook eens

13 Reacties

 1. Eric schreef:

  Ik denk dat ik dit as zaterdag maar ga doen,,gelukkig zijn het gras bergen dus dat moet goed gaan.

 2. Stephan schreef:

  Heb het inderdaad gezien, denk alleen dat je wel een probleem hebt als je op je plaat gaat 🙂

 3. Ab schreef:

  Dat was idd een boeiend aanschouwspel, skien op steentjes 😛

 4. Ronaldo schreef:

  Dit kost wel veel kracht, maar met een goede “schwung” en veel ervaring lijkt me dit wel te doen !! Wel zonde van mn belag !!!

 5. Roland Zwammerdam schreef:

  Andre van Duin zou zeggen: Mijn wax! Mijn waaaxxx!

 6. Eric schreef:

  Zijn er nog wat laatste updates?

 7. Roland Zwammerdam schreef:

  poging 3 om een weerbericht te plaatsen voor de Arlberg. (2 keer geblunderd aan het einde van het bericht)

  Op 3 december is er een neerslagpiek van 5mm (5cm sneeuw) op 1800 meter (+2C op 850 HPa). Dit kan bij een schneeloch zoals de arlberg zomaar meer zijn. Tot 5 december verandert er niet veel qua temp. Elke dag kan er een klein laagje vallen om de pistes wit te houden. Op 5 december op nieuw een piek. Hoger dan 3 december en de temperaturen gaan omlaag. Vorstgrens tussen de 1500m in de ochtend en dalend naar de 700m gedurende de dag. Weer zou de hoeveelheid neerslag meer kunnen zijn omdat de Arlberg een schneeloch is. Hierna blijft de vorstgrens zo rond de 1200m hangen en is er elke dag een redelijke kans op neerslag. Al met al een best aardig vooruitzicht lijkt mij.

  ps. deze link vond ik wel duidelijk

  http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavnmgeur.html

 8. Roland Zwammerdam schreef:

  @Hajo en?? wat vind je ervan?

 9. Hajo schreef:

  @Roland: prima…. temperatuur blijft meer op en neer zwabberen dan jij schrijft en de grote temperatuurdip komt dan pas na Sinterklaas… en of die Arlberg het meeste gaat krijgen… is altijd goede kans op… maar kan ook ineens Noordoost-Zwitserland zijn… Van belang is dat dorpen als Lech en Zürs hoog genoeg liggen om wit te worden tot in de dalen. Misschien dit weekeinde al! Er komt trouwens binnen een week een echt forum bij waar ik voor jou en andere liefhebbers best een eigen kanaal zou kunnen inrichten?

 10. Roland Zwammerdam schreef:

  @ Hajo: Hoe zie je dat kanaal voor je? Is me inderdaad opgevallen dat de 0u Run van de GFS weer meer zwabbert. Denk inderdaad dat de Arlberg meer krijgt. Kan gewoon niet anders, omdat het Klostertal mooi NNW ligt en daar komt het weer vandaan. Kan het mooi tunnelen naar de Arlberg. Wat ik ook altijd mooi vind om te zien is dat het vaak mooi weer is in Lech en bagger (mist) in St. Anton en vice versa. Maarja als me dat na 15jaar daar nog niet was opgevallen dan zitten mijn ogen dicht

 11. Roland Zwammerdam schreef:

  en het is natuurlijk het eerste echte bergmassief vanaf de noordzee gezien

 12. Arnoud schreef:

  Ik vond sneeuwverwachting.nl al veel minder leuk. Ik mis de persoonlijke insteek en het enthousiasme. Lees nu je verhaal. Spannend uitspraak 8 december. Succes.

 13. Spyder Marco schreef:

  Echt goed dat er een forum komt…zo kan iedereen gewoon een bericht plaatsen, en op een subject reageren! Top
  want nu krijg je gewoon dat de weerberichten onderbroken worden door vragen hoe en waar de sneeuw precies valt in 1 bepaald dorp of gebied.. (forumvragen)…zoiets past perfect in een forum.
  Goed bezig hajo met je site.

  Ik weet al 1 ding: Vlak voordat ik vertrek bestel ik zeker een weerbericht op Maat bij je.
  Want vind het gewoon super dat dit er is, en je haalt er zoveel voorpret en spanning uit. Voor die maanden voorpret wat jij geeft, mag jij wel wat verdienen vind t ik 😉
  gr marco

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.