Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Bluetribe de Local versus de Ultra goggle

check ook eens

6 Reacties

 1. Jorne schreef:

  Hey Cescia, je bericht raakt zo snel een beetje ondergesneeuwd maar je plaatjes uit Livigno zijn er niet minder om, geniet ervan!

 2. Hans schreef:

  Bedankt iig voor jouw bijdrage dit en komend seizoen Cescia.
  Zal zeker jouw blog regelmatig volgen…… enne… maak maar niet teveel reclame voor Italië 😉

  • Cescia schreef:

   Haha thanks Hans, ja het is me hier allemaal wat te veel gedoe geworden. En bedankt. De trouwe lezers ga ik missen. 🙂 en nee joh, zo populair is het nog niet. We hebben geluk.

 3. Wouter schreef:

  Bedankt Cescia, ik ben op zoek naar een goede goggle voor bewolkt weer, dus bij minder zicht en alles een wit geheel lijkt. Al veel geprobeerd maar misschien is de ultra dan wel een goede optie ? Wat is jullie ervaring ? Las in jouw review dat je de extra lens voor minder zicht niet had getest ivm het mooie weer haha

  • Cescia schreef:

   De slecht weer lens is getest en goedgekeurd! Ik heb echt zoiets prijs/kwaliteit is het super. Dennis laat zijn oakley ook links liggen. We gaan beide voor de ultra bij slecht weer. Goed weer heb ik liever de local.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.