Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Bizarroworld mooie volle maan plaatjes en op naar tipping point

check ook eens

11 Reacties

 1. nils schreef:

  Prachtig!!

 2. Stefan Kaptein schreef:

  Video bekeken, maar ik wordt er niet echt blij van wat ik daar voorbij zag komen. Hajo kijkt wel met een erg roze bril naar de kaarten vanavond want ik zie eigenlijk alleen maar warmte het vaste land op kruipen met zo af en toe wat kou dat naar de alpen gezogen zou worden. Over de lage landen ga ik het al helemaal nog niet hebben, maar Hajo heeft het over dooi aanvallen??? Wat moet er dooien dan, we hebben nog geen sneeuw of ijs in Nederland dus valt er ook niks te dooien. Dat de situatie op een dooi aanval lijkt (in een winterse situatie) is natuurlijk wel een feit. Laten we deze fase maar even uit zitten met z’n allen en hopen op verbetering richting de maand wissel. Dan moet het toch echt gaan gebeuren wat mij betreft.

  • Hajo schreef:

   Klopt: ik kijk met een erg roze bril naar het leven in het algemeen voor zo ver het me lukt er iets van te maken. Dat gaat weer aardig momenteel. Ik zie niet de toegevoegde waarde van met een andere bril naar iets kijken. Behalve dan met paragliding of freeriding. Bij zaken met risico kijk ik graag met de maximaal voorzichtige bril. Daar heb je geen overoptimisme bij nodig. Maar alles wat je zittend achter je laptop doet zoals weerkaarten bestuderen kun je toch maar beter met een roze bril bekijken. Enne…. als er geen sneeuw komt kun je gewoon heerlijk mountainbiken of paragliden hoor…. maar intussen wel duidelijk dat er wel sneeuw komt.

 3. qlubtempo schreef:

  Gfs 00 zet Oostenrijk toch wel in de sneeuw in deze run vanaf 26 nov tot 6 dec??

 4. Henrik schreef:

  GFS is voor NL niet best helaas. Koude opties zijn weer stuk minder als de run van gisteravond. Ongelofelijk wat wispelturig. Geeft aan hoe onzeker het is. De 27e is nog steeds het tipping point, gaan we daarna richting de winter of richting dubbele cijfers? Benieuwd waar EC mee komt.

  • Martijn sonnenberg schreef:

   vind de opers van alle grote modellen niet zo best eigenlijk. EC heeft een soort teflon op het eind. geen van de modellen weet hoge druk in het noorden vast te houden.

 5. Henrik schreef:

  Helaas EC gaat ook voor de zachte opties vanaf de 27e met ZW walmen volgende week zo lijkt het

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.