Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Bizarre hagelsneeuwstorm in Italië gemist maar Jeugdjournaal niet

check ook eens

4 Reacties

  1. Cescia schreef:

    Ah en dan te denken dat het hier zo heerlijk is vandaag. Zonnetje schijnt, lekker koud maar geen regen, geen neerslag, perfect toch.
    En stiekem toch al aan het aftellen naar de winter 🙂

  2. Jorne schreef:

    Flinke bak neerslag ook op de Frans Italiaanse grens, helaas weinig kou in de buurt. Las ergens anders over sneeuwhoeveelheden van 1 meter sneeuw, neem het met een korreltje zout want de sneeuwgrens is erg hoog. Alleen de hoogste toppen en een enkele gletsjer gaan profiteren. Natturlijk staan daar ook webcams dus we houden het in de gaten!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.