Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Bizarre dumps, hoeveel sneeuw is er nog meer onderweg?

check ook eens

14 Reacties

 1. Paul A Club 1989 schreef:

  Je aftrap mag er zijn Jorne! Good to read you again, top bericht! En ja, dit soort voorspellingen lijken een strakke opmaat voor een sneeuwdek voor de opening van het seizoen. We hopen met zijn allen jou heullll vaak hier te zien!!

 2. Henrik schreef:

  Mooi bericht Jorne, zuidkant lijkt komende week de spekkoper te worden. Veel sneeuw in Ost Tirol ook wat nu met heldere nacht prachtige beelden oplevert!
  null

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Lekker Jorne…
   In de Zillertal Arena hebben op veel pisten de sneeuwkanonnen een groot deel van de dag staan bulderen. Met de sneeuw die aankomende week wordt verwacht wordt er nu toch gedacht dat de huidige sneeuwval de aanzet zal zijn voor een definitief sneeuwdek voor het komende seizoen..

  • Roy schreef:

   Prachtig Henrik!! 🙂

 3. Mark (Breda) schreef:

  Een mooie opening van jouw winterberichten Jorne! Dank en houd dit vol. Samen met de aanvullingen van Leo en Ronaldo een mooie opmaat naar een mooie winter hopelijk!

 4. Anthony schreef:

  Ook in de gfs hoofdrun 18 uur zien we begin derde decade terug wat we ook in EC run vandaag eerder zagen. Een omvangrijk hoog boven Scandinavie en een Zuid Oosten wind aangezien de wind om het hoog met de klok meedraait. In de loop van deze run zien we echter dat het Hoog teveel in ZO richting wegzakt. De wind zien we dan geleidelijk om dat Hoog draaien van ZO naar ZZO tot Z waardoor in de LL er weer wat zachtere lucht kan binnenstromen. Deze positionering in de pubrun moeten we dus niet hebben.

  Goodnight!

 5. Mooi bericht weer @Jorne, je valt meteen goed binnen hoor!
  Wat was het gisterenavond k-k-koud op de fiets toen ik huiswaarts reed omstreeks 22.00u. De combinatie van vochtige lucht en frisse temperaturen deed het aanvoelen alsof het -20°C was.
  En dan stond er niet eens wind want dat zou het koudegevoel nog flink hebben aangescherpt.
  Zelfs mijn kat wil niet buiten en ligt lekker binnenshuis te ronken. 🙂

  Ik ben echt benieuwd hoe winter 2019/20 bij ons gaat verlopen maar ik heb er alvast een goed gevoel bij.
  Tot slot nog deze : https://www.hln.be/video/indrukwekkende-rolwolk-te-zien-boven-de-oceaan-in-virginia~p111803

 6. Leo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/11/1573373724.png[/img]
  Wow. En grappig: in zowel Noorwegen, Zweden als Finland temperaturen onder de -30. Met Nikkaluokta (Zweden) als absolute klapper: -34.5 graden!!

 7. Conure schreef:

  @jorne, Heidi-alm is een klein themaparkje waar het Heidi verhaal wordt uitgenut. Leuk voor de kinders maar ik heb me vooral vermaakt met de prachtige omgeving waarin dit parkje ligt. Het is dan ook een perfect uitgangspunt om in de zomer te gaan wandelen, bijvoorbeeld naar de Turracher Hohe. Ikzelf ben daar nooit in de winter geweest maar deze webcam staat wel bij mijn favorieten en het valt mij op dat hier al snel veel sneeuw ligt.
  Top bericht trouwens!

 8. Hans schreef:

  Fijn geschreven bericht Jorne. Ja, Heidi-Alm geweest in de zomer. Prachtig gebied en idd leuk voor kleine kinderen.
  GFS 00 is ook prachtig om te zien. Het hoog bij de Barentszee ligt prachtig en blaast de kou onze kant uit……

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/11/1573379001.png[/img]

 9. Hans schreef:

  Hij is wakkerrrrrrr……..

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/11/1573379113.jpeg[/img]

 10. Matthijs schreef:

  Heerlijk bericht, prachtige beelden (op de Belg) en snel naar het bos! Laat de winter maar komen

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.