Hajo Smit is zeer gefascineerd door de toekomst van ons politieke systeem en het bijbehorende geld. Hij is ervan overtuigd dat beide uiteindelijk zullen sneuvelen, het geld nog eerder dan de politiek. De laatste gaat proberen met digitaal centraal geld de oude orde nog te redden, maar ondertussen groeit Bitcoin snel door als nieuwe vrije digitale goud voor minimaal de komende eeuwen. Volg Hajo’s voorbeeld: elke week een beetje Bitcoin kopen. Stacking sats* heet dat!

Deze ongelofelijk slimme uitvinding van Satoshi Nakamoto heeft een heel ecosysteem aan andere crypto- en decentrale blockchain initiatieven uit de grond gestampt en ergens daartussen zitten de toekomstige winnaars die de toekomstige manier van zakendoen, van contracten sluiten, van sparen, van je dagelijkse boodschappen betalen van je inkomen ontvangen, gaan bepalen. Bitcoin steekt allang met kop en schouders boven dit gekrakeel uit en is allang en veilige haven en je kunt het dus met een gerust hart kopen.

Hans Jolmer Smit adviseert over Bitcoin

Onder zijn paspoortnaam Hans Jolmer Smit blogt hij als financieel journalist over Bitcoin en cryptocurrency op bitcoindaily.nl en einfachbitcoin.com. Tevens is hij onder telefoonnummer +43 660 2432524 bereikbaar voor persoonlijk advies.

Beide blogs met nieuws en informatie over de cryptorevolutie zijn een initiatief van de Nederlandse Bitcoin educator Luuk Soons die Bitcoin al sinds 2013 onderzoekt en zijn bevindingen voor Nederlanders uitlegt op bestebank.org. Luuk en Hajo werken sinds december 2020 intensief samen en hebben het doel ook de DACH markt de ogen te openen.

Informeer je goed op deze genoemde websites, bijvoorbeeld over welke wallet je neemt om je Bitcoin of altcoins op op te slaan, neem desgewenst contact op en ben je klaar om bitcoin te kopen om je vermogen te beschermen doe dit dan bij voorkeur via de handelsbeurs Bitvavo.nl. Dit bedrijf is uitstekend gereguleerd en je tegoeden zijn volledig verzekerd. De provisies zijn zeer laag en tot 1000 euro betaal je helemaal niets.

(* 1 Bitcoin is 100 miljoen Satoshi)

Impressum:

LiberBits Ltd. (C81188)
60 Triq Wied Ghomor
STJ 2043 Malta
management (at) liberbits.com