Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontsnap aan het dagelijkse leven in deze prachtige omgeving.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Bijzondere week in giga skigebied onder Dents du Midi, Portes du Soleil

check ook eens

8 Reacties

 1. nils schreef:

  Inderdaad met zon en niet te warm weer is het ongekend leuk en uitgestrekt om lekker te toeren!!
  Als de komende jaren nog wat slome liften worden vervangen wordt dat nog aantrekkelijker. Het seizoen is echter niet heel lang. Vaak ligt er met kerst gewoon niks onder de 1600 meter en dan wordt het wel beperkt en zijn de dalen onaantrekkelijk. Ik denk dat 1500 meter in de pds gelijk staat aan 1000 meter in salzburgerland qua sneeuwzekerheid. Mazzel hebben dus… of nog beter: last minute beslissen.

 2. Zomersportweerman schreef:

  Het wordt tijd dat de biketrails en parken weer open gaan.

 3. Zomersportweerman schreef:

  En van die wintersportsfeer in de alpen krijg je jeuk van met die ontzettend slechte dure restaurants overal met dezelfde typische sfeer. En vooral die Nederlanders zijn verschrikkelijk. Er zijn wel betere plekken in de wereld/europa en ergens gaan freeriden.

 4. Zomersportweerman schreef:

  Hier in Pyreneeën is het ook niet alles, misschien niet zo mooi, maar sfeer is duizend maal beter.

 5. Roy schreef:

  Volledig mee eens Jorne. PdS prachtig ruim gebied. Jammer dat het weer niet meezat maar toch goed genoten gelukkig! 🙂

 1. 22 juli 2019

  […] The TikTok app is relatively new, it provides interesting features. It is easy to earn here, as there is no huge competition yet. Users hope that there will appear the new tools for gaining profit within the app soon. tik tok finger dance song finger dance tik tok […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.