Deze kiek is van Passolanciano in de Abruzzen op 27 February 2022. In Zuid-Oost Europa is veel sneeuw gevallen de afgelopen dagen. Laten we eens kijken.

Ondertussen in de Alpen…

Schitterend weer. Met na het volgende weekeinde mogelijk weer leuke noordstuwing zoals je hier ziet voor Loser en Die Tauplitz. Echt een te gek wintersportseizoen met nu ook een einde aan de meeste covid tralala. In Oostenrijk is het 5 maart. Is dat de reden dat de Loser Freeride naar die datum is verplaatst? Er is nu eindelijk een SSW op komst met kans op winterachtiug weer in maart. Zie hierrrr.

Categorieën: Dumps

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

5 reacties

Bianca · 1 maart 2022 op 10:21

Beste Hajo,
Wij gaan aanstaande zaterdag richting Flachau.
Weet jij wat de voorspellingen voor die week van 5 maart zijn?
Ik lees verschillende voorspellingen.

Henk de V. · 2 maart 2022 op 19:50

+Even alle donaties naar giro555. Dan maar even geen nieuw bericht hier. Daar hebben ze het harder nodig.

Misschien zit er hier wel een gratis bericht in. 😉

Aart · 2 maart 2022 op 20:53

https://cafeweltschmerz.nl/videos/de-strijd-tussen-rusland-en-het-westen-marie-therese-ter-haar/

Even ons geheugen opfrissen, want zoals bijna gebruikelijk wordt niet het hele/ware verhaal verteld. Deze mevrouw legt als ervaringsdeskundige op uiterst rustige wijze uit hoe de vork in de steel zit. En dat is anders dan menigeen vermoedt (gold ook voor mij). Ons geheugen laat ons razendsnel in de steek mede door de overheidspropaganda die tegenwoordig ‘normaal’ is.

  jannes · 3 maart 2022 op 14:42

  Blabla, andere perspectieven zelfde gejank over het vasthouden aan van wie land is en eindeloos gezever over je roots en nationalisme. Bij het Russische rijk willen horen, bij de NAVO willen horen, bij Europa willen horen. Wat een kinderachtige zever. Bah. Allemaal geboren uit zwakte, dat ergens bij willen horen.

  In Nederland hebben mensen daar ook een handje van. Ik doe mee aan de Voice of Holland en vervolgens kom ik in aanraking met hoe die mensen in dat kliekje nu eenmaal zijn en is de wereld te klein.

  Allemaal meewerken aan het verheerlijken van mensen en vervolgens klagen dat die mensen niet om kunnen gaan met die faam. Bah. Schuldigen: alle naïeve mensen die geen eigen identiteit hebben en ergens bij willen horen.

  Het filmpje van die dame is ook maar een perspectief wat volledig mee gaat in die ergens bij willen horen retoriek. Alsof iedereen ergens bij willen horen en er niemand op de Krim gewoon wil leven. Beetje nutteloos allemaal.

   Aart · 3 maart 2022 op 23:38

   “Kinderachtige zever” ??
   Wat is volgens jouw dan volwassen zever?
   Vooral niet willen leren van de geschiedenis, dat is wat ik uit je bericht filter.

Gesloten voor reacties.