Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Beetje sneeuw op weg naar Alpen en wij spoedig ook

check ook eens

22 Reacties

 1. Rocker schreef:

  Wat zijn de kansen voor Chatel Hajo?……

  • Harm (Zutphen) schreef:

   Dat staat hier toch letterlijk boven?! Goed, het gaat dan niet over Chatel, maar over Morzine, maar je kunt toch bedenken dat daarvoor nagenoeg hetzelfde geldt? 😉

 2. Simon schreef:

  Dank voor die waanzinnige Zug plaat!

  Ben wel erg benieuwd naar de neerslagkaartjes van ECMWF model volgend weekend. Titel van dit bericht doet vermoeden dat die er nog aankomen?

 3. Asten (Harmelen) schreef:

  Komende week prima wintersportweer. De knaller voor volgend weekend moet toch echt weer op de kaarten terugkomen want de luttele 20 cm die er nu op de kaarten staat is peanuts en absoluut niet genoeg om de zuidhellingen wat meer lucht te geven. In dit jaargetijde raak je vers gevallen sneeuw van 15/20 cm binnen een dag weer kwijt aan de zon.

  Gelukkig lijkt het er nu op dat eind februari/begin maart wat actievere storingen tot de Alpen gaan doordringen. Duimen voor wat stuwing en 50 cm + eind februari en de eerste dagen van maart voor zowel de noord- als de zuidzijde.

  Voor degenen die komende week gaan: geniet er van !

 4. qlubtempo schreef:

  Er zijn toch weer wat lijntjes die er zin in hebben de tweede krokusweek voor de Franse Alpen

 5. qlubtempo schreef:

  Cirkelzaag weer terug?

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Die hoofdrun GFS 00.00 uur. Fan-tas-tisch wat mij betreft… ook weer meteofictie dus zie ‘m graag gecopy-pastet de komende weken ;-)..
   Eind februari/begin maart sneeuw, ff hogedruk en dan een hogedrukgebied ten westen van ons met een noordelijke aanvoer van koele/koude lucht met zo af en toe zon afgewisseld door sneeuw…

   • Asten (Harmelen) schreef:

    De (droge) sneeuw dan met name voor de Alpen. Aanvoergebied vooralsnog al behoorlijk ‘opgewarmd’ dus of de LL nog echt wit worden betwijfel ik..

 6. qlubtempo schreef:

  Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari toch wel serieuze sneeuwval hoor voor bijna heel de Alpen. corrigeer me als ik het in al mijn enthousiasme verkeerd zie!

 7. Hans schreef:

  Dat heb je goed gezien @Qlubtempo. Behoorlijke bak sneeuw geeft GFS00. Op 2 maart zelfs een laag wat onderlangs floept en LL in noordstroming brengt met polaire lucht en sneeuw. Nee, voorlopig geen lente in LL.

 8. Mark (breda) schreef:

  Lage Landen nog een keer pret? Zijn de natte flatsen al droge flatsen inmiddels?

 9. qlubtempo schreef:

  Vanaf woensdag 1 maart (meteofictie natuurlijk) aanhoudende depressies vanaf de oceaan met sneeuw voor de Alpen.
  Ben benieuwd wat de weermannen ervan gaan maken vandaag!

  • smette schreef:

   De hoofdrun staat volledig alleen. Laat je dus niet gek maken. Je zit ook al terug op dag 13!. Hoop misschien eerder op de 24e voor de alpen wat er wel wat mogelijk lijkt.

 10. Destiny schreef:

  Sneeuwgrens lijkt me ook goed te zitten 24 en 25 feb? Toch heel wat lijntjes dat voor kou gaan.. als iemand dat kan bevestigen? :p want ken er helemaal niks van haha

 11. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Ec doet vanmorgen ook mee met sneeuw voor vrijwel heel de Alpen vanaf vrijdag volgende week!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.