zillertalarena100000

De Zillertal Arena is in de picture dit winterseizoen. Een nieuwe dalafdaling naar Zell am Ziller. En het omarmen van social media legt het gebied geen windeieren. Welk skigebied heeft twee Nederlanders bloggers in dienst? Precies. De Zillertal Arena. Volg Frank & Mike op zillertalarena.nl. Deze enthousiaste wintersportondernemers zorgen ook voor een constante stroom aan fun content naar de social media van de Zillertal Arena. Op Valentijnsdag wordt een mijlpaal bereikt: 100.000 likes op de Facebookpagina!

WOW!! 100.000 FANS! Das gesamte Team der Zillertal Arena sagt DANKE // THANK YOU!! <3

Geplaatst door Zillertal Arena op zondag 14 februari 2016

Ook in deze video hebben “onze jongens” de hand gehad. Het is natuurlijk de toekomst van wintersportpromotie: gewoon zelf laten zien hoe leuk je skigebied is en het uitzenden met een beetje steun van websites als wswm.nl. En natuurlijk ook door het faciliteren en omarmen van het delen van ervaringen door je gasten. Nu ja. Gefeliciteerd allemaal en keep up the good work. Volg de Zillertal Arena op Facebook, Twitter, Instagram en het blog.

Wat vinden jullie eigenlijk van al dit hippe social media gedoe? Soms weemoedig naar een ouderwetse skiatlas aangevuld met je eigen levendige fantasie? Of toch beter om het hele jaar voeling te houden met je lievelingsplekken?


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

6 reacties

Gesloten voor reacties.