zillertalarena100000

De Zillertal Arena is in de picture dit winterseizoen. Een nieuwe dalafdaling naar Zell am Ziller. En het omarmen van social media legt het gebied geen windeieren. Welk skigebied heeft twee Nederlanders bloggers in dienst? Precies. De Zillertal Arena. Volg Frank & Mike op zillertalarena.nl. Deze enthousiaste wintersportondernemers zorgen ook voor een constante stroom aan fun content naar de social media van de Zillertal Arena. Op Valentijnsdag wordt een mijlpaal bereikt: 100.000 likes op de Facebookpagina!

WOW!! 100.000 FANS! Das gesamte Team der Zillertal Arena sagt DANKE // THANK YOU!! <3

Geplaatst door Zillertal Arena op zondag 14 februari 2016

Ook in deze video hebben “onze jongens” de hand gehad. Het is natuurlijk de toekomst van wintersportpromotie: gewoon zelf laten zien hoe leuk je skigebied is en het uitzenden met een beetje steun van websites als wswm.nl. En natuurlijk ook door het faciliteren en omarmen van het delen van ervaringen door je gasten. Nu ja. Gefeliciteerd allemaal en keep up the good work. Volg de Zillertal Arena op Facebook, Twitter, Instagram en het blog.

Wat vinden jullie eigenlijk van al dit hippe social media gedoe? Soms weemoedig naar een ouderwetse skiatlas aangevuld met je eigen levendige fantasie? Of toch beter om het hele jaar voeling te houden met je lievelingsplekken?


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

6 reacties

Gesloten voor reacties.