Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Bedankt: mijlpaal vijf nullen bereikt dankzij jullie enthousiasme

check ook eens

6 Reacties

 1. nils schreef:

  Kan nooit genoeg info en voorpret zijn! internet, skiatlas, magazines, winterbeelden enz!!

 2. snowqueen schreef:

  Voorpret ok. maar het hele jaar? die groene alpenweiden kunnen me echt niet boeien, ik kijk vanaf mijn laatste skiweek nooit meer naar webcams oid. Het skiseizoen zit er dan op, het hoofd staat dan niet meer naar sneeuw en het voorjaar is begonnen. Komt in Oktober/November wel weer goed.

 3. Anne schreef:

  Best leuk dat Zillertal Arena zo in trek is maar vooralsnog was ik weer te laat met boeken en zit mijn favoriete hotel vol….

 4. Arjan Ischgl schreef:

  Ga eind maart nog een aantal dagen naar gerlos. Op bergfex staat gerlos altijd laag genoteerd in de lijst met populaire ski gebieden. Stond eerst rond plek 18 en nu zelfs buiten de top 20. Frank en Mike hebben nog wel wat werk te doen.

 5. Paul A. Club 1989 schreef:

  Gewoon alles inderdaad, van ski atlas tot twitter. Daarnaast is het nog eens een van de leukste gebieden van de Alpen. Niets is te gek daar!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.