zillertalarena100000

De Zillertal Arena is in de picture dit winterseizoen. Een nieuwe dalafdaling naar Zell am Ziller. En het omarmen van social media legt het gebied geen windeieren. Welk skigebied heeft twee Nederlanders bloggers in dienst? Precies. De Zillertal Arena. Volg Frank & Mike op zillertalarena.nl. Deze enthousiaste wintersportondernemers zorgen ook voor een constante stroom aan fun content naar de social media van de Zillertal Arena. Op Valentijnsdag wordt een mijlpaal bereikt: 100.000 likes op de Facebookpagina!

WOW!! 100.000 FANS! Das gesamte Team der Zillertal Arena sagt DANKE // THANK YOU!! <3

Geplaatst door Zillertal Arena op zondag 14 februari 2016

Ook in deze video hebben “onze jongens” de hand gehad. Het is natuurlijk de toekomst van wintersportpromotie: gewoon zelf laten zien hoe leuk je skigebied is en het uitzenden met een beetje steun van websites als wswm.nl. En natuurlijk ook door het faciliteren en omarmen van het delen van ervaringen door je gasten. Nu ja. Gefeliciteerd allemaal en keep up the good work. Volg de Zillertal Arena op Facebook, Twitter, Instagram en het blog.

Wat vinden jullie eigenlijk van al dit hippe social media gedoe? Soms weemoedig naar een ouderwetse skiatlas aangevuld met je eigen levendige fantasie? Of toch beter om het hele jaar voeling te houden met je lievelingsplekken?


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

6 reacties

Gesloten voor reacties.