Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Balderschwang, een familiegebied dat je moet kennen

check ook eens

5 Reacties

 1. Nadia schreef:

  Je zult maar WSWM reporter zijn! Potverdikkie jullie komen op plekjes waar velen van ons nooit komen – maar daar kan nu dus zo maar eens verandering in komen na jullie bevindingen en de verslagen daarvan!
  Was weer leuk om over een voor mij verder onbekend gebied te lezen. Dank je wel.
  Wat wordt de volgende stop?

  • Reyn schreef:

   Ik zit er deze week nu al voor het vierde jaar op rij en kan alleen maar instemmen met het verhaal van Cescia! Een heerlijk relaxed gebied met ieder jaar meer dan genoeg (verse) sneeuw, ook later in het seizoen. Door de variatie aan afdalingen is het voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër een leuk gebied. Nu hopen dat de sneeuwgrens a s. vrijdag gunstig genoeg uitvalt om ook dit jaar op de valreep nog even te poederen

 2. Cescia schreef:

  Hi Nadia, dit zit gewoon in de Landle Carte die ik hier zo promoot. We reizen de regio Voralberg door. Volgende stop wordt Damuls :-). Nu eerst even werken in België .
  En het is fijn zo’n plekjes te kunnen delen. Ik vind het een mooi gebied. Heel rustig. Ik duim mee met die sneeuwgrens.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.