Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Back to the future in de ski Amadé

check ook eens

5 Reacties

  1. Hans schreef:

    Ik hou op z’n tijd van nostalgie, rust en weg van de alledaagse hectiek. Vind een helm op m’n kop ook niet altijd alles laat staan nog zo’n mega jampot op m’n neus die “alles voor mij wil regelen”. Doe het wel lekker zelf, hoef niet met de kudde mee te lopen….eehhhhh…skiën. 🙂

  2. alex schreef:

    Tof verhaal. Ik zie de potentie wel, maar de techniek staat nog aan het begin.

  3. Robert schreef:

    Tot nu toe biedt het niet meer functionaliteit dan allerlei appjes die je ook op je smartphone kunt zetten. Het wordt pas echt een feest als je bril bier voor je gaat bestellen 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.