Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Avoriaz 51cm sneeuw dus hebben we sneeuwdump Floor

check ook eens

10 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Ik wacht nog even op de GFS06 voor ik mijn weerbericht zo tik…. rond 12.45u live!

 2. Jeroen de Koning schreef:

  Haha, tourskier maakt selfie 😉

  http://screencast.com/t/WdzFrMGDPBk
  Op deze webcam zie je hem omhoog lopen en natuurlijk het fantastische dumpje in Serre Chevalier.

  http://serrechevalier.livecam360.net/cucumelle

  en voor de overige webcams:

  http://www.serre-chevalier.com/en/winter/ski-area/resort-live2/webcam/

 3. Spyfromthesky schreef:

  Als je de dauwpunkttemperaturen van 25-11-2014 van GFS bezie, dan word je toch redelijk optimistisch als Schaatsliefhebber. Zo veel kou zowel het westen als het oosten, nee dat zie je niet vaak.

  Eind november, begin december lijkt volgens GFS in het verre fictie gebied een noordwestelijke zeer koude depressietrein zich te willen bewegen. Eerst komt nog een Azoren hoog omhoog om het Russische Hoog te beschermen, maar de tweede beuk toont wat gaten in het fort Europa.

  De feiten zijn dat het wat onzekerder weer is geworden voor een standvastige oostelijke wind. Dat kan nog steeds hoor, maar er zijn nieuwe complexen volgens de GFS berekeningen.

  Maar als schaatsliefhebber zie ik uit naar de eerste nacht waarin vorst is. Sinds wij een Koning hebben zitten we eigenlijk zonder vorst.

  Spyfromthesky

 4. Spyfromthesky schreef:

  Vanmorgen op de ijsbaan geweest. Een sessie van 40 minuten achter elkaar al volgehouden. Dat is op zich al heel wat daar de bochten op zo een korte baan je wel veel tegenkomt. En eigenlijk is dat voor je rug niet al te best.

  Maar, het extra opdrukken na trainingen, vooral voor mijn rug, werpt zijn vruchten af. Kijk en met een schaatstocht is het alleen maar rechtdoor praktisch gezien. Dat wil ik straks wel meemaken nu ik in een steeds betere vorm komt. Een virale infectie van juni t/m half oktober schijnt nu ook bij mij weg te zijn. Dat is natuurlijk even afkloppen.

  Ook de duurlopen met hardlopen geven goede en soms nog snellere tijden.
  Mijn droom bestaat dan ook:
  Een depressie met sneeuw verovert Nederland met een dik en dik pak sneeuw. Daarna draait de wind de echte Noord-Oost hoek in en komt met een geweldige blokkade. Meteen door de extra straling van de sneeuw gaat het vriezen harder en ligt alles snel dicht.

  O ja, hardlopen in de sneeuw. Ach, je kan mij er echt ieder uur voor wakker maken. Juist op pasgevallen verse sneeuw een lange duurloop maken. Mmmm.. mijmer, mijmer.

  Spyfromthesky

 5. Carl schreef:

  Had nog gereageerd op vorig bericht. Oude en nieuwe gfs run zijn voor begin dec heel gunstig. Een koudebel rukt zich los van de kou die boven Amerika ligt. En zou een aanval plaatsen op Europa. Idem zoals vanmorgend. Alleen nu nog iets strenger. Blijven duimen

 6. Carl schreef:

  Andere leden volgen allemaal mee, winteraanval begin dec. Mmm… Kijk er naar uit. @hajo, ga je voor 1-0 of 2-0?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.