Ik zit helemaal moederziel alleen in een groot huis. Iedereen is met vakantie. Echt iedereen. Krijg je met een samengesteld gezin. Als je veel werk hebt liggen, laat je de kleinste schattebout ook nog bij oma logeren en dan is het stil in huis. Dus zet ik vanavond eens lekker deze Café del Mar (op Youtube) op om ook een beetje in vakantiestemming te komen. Moet ik ineens ook aan die autoverhuur denken met die gekke naam: CardelMar. Ken je die club?

Ik boekte afgelopen winter mijn eerste huurauto bij CardelMar toen ik op billiger-mietwagen.de zag dat zij er voor een paar dagen vanuit Salzburg gunstig uitsprongen (zie mijn boekingsbevestiging). Wordt je meteen ook een beetje vrolijk van die naam van dat bedrijf en als alles dan ook nog eens superstrak oogt op die website, dan ben je ook niet bang je creditcardgegevens in te vullen. Op die site valt je trouwens nog iets op als je er via een prijsvergelijker komt. Er staat namelijk iets als: Vergelijk prijzen van alle belangrijke autoverhuurders wereldwijd! CardelMar is dus zelf ook een prijsvergelijker.

De wintersport is ver weg! Iedereen is in zomervakantiesfeer. Dus misschien leuk om een hele simpele poll te doen.
[polldaddy poll=”7244009″]

 

De foto bovenaan is trouwens van deze Britse limousineservice waar je een auto huurt plus chauffeur om je favoriete skigebied te bereiken. Vet over the top. Sluiten we af met de heerlijke muziek van Café del Mar! Wist je dat die op hun Youtube-kanaal maandelijks een edit van een vol uur uitbrengen? Ik niet! Fijne vakantie allemaal!

httpv://www.youtube.com/watch?v=8YV-EojMrTI


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

1 reactie

Gesloten voor reacties.