Ik zit helemaal moederziel alleen in een groot huis. Iedereen is met vakantie. Echt iedereen. Krijg je met een samengesteld gezin. Als je veel werk hebt liggen, laat je de kleinste schattebout ook nog bij oma logeren en dan is het stil in huis. Dus zet ik vanavond eens lekker deze Café del Mar (op Youtube) op om ook een beetje in vakantiestemming te komen. Moet ik ineens ook aan die autoverhuur denken met die gekke naam: CardelMar. Ken je die club?

Ik boekte afgelopen winter mijn eerste huurauto bij CardelMar toen ik op billiger-mietwagen.de zag dat zij er voor een paar dagen vanuit Salzburg gunstig uitsprongen (zie mijn boekingsbevestiging). Wordt je meteen ook een beetje vrolijk van die naam van dat bedrijf en als alles dan ook nog eens superstrak oogt op die website, dan ben je ook niet bang je creditcardgegevens in te vullen. Op die site valt je trouwens nog iets op als je er via een prijsvergelijker komt. Er staat namelijk iets als: Vergelijk prijzen van alle belangrijke autoverhuurders wereldwijd! CardelMar is dus zelf ook een prijsvergelijker.

De wintersport is ver weg! Iedereen is in zomervakantiesfeer. Dus misschien leuk om een hele simpele poll te doen.
[polldaddy poll=”7244009″]

 

De foto bovenaan is trouwens van deze Britse limousineservice waar je een auto huurt plus chauffeur om je favoriete skigebied te bereiken. Vet over the top. Sluiten we af met de heerlijke muziek van Café del Mar! Wist je dat die op hun Youtube-kanaal maandelijks een edit van een vol uur uitbrengen? Ik niet! Fijne vakantie allemaal!

httpv://www.youtube.com/watch?v=8YV-EojMrTI


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.