Andre Kuipers boven de Alpen

Klik voor grotere plaat

Marco Mienis liet me gisteren weten dat @astro_andre oftwewel André Kuipers vanuit het IIS twitterde:

Ziet er verleidelijk uit die Alpen, maar heb mijn ski’s niet bij me…

Nee, dan liever met beide benen aan de grond.. ehhh met beide voeten in de sneeuw! André: bij deze ben je uitgenodigd om eens met wintersportweerman.nl te gaan skiën. My treat!

Twitter super
Vandaag passeert @weermanhajo de 1500 Twitter-volgers en daarmee wordt het ook een steeds belangrijker kanaal voor wat wij hier samen doen. Het is nog net te behappen om alle weervragen daar te beantwoorden, dus heb jij een vraag over jouw bestemming stel hem ook op Twitter!

Ook via Twitter gisteren: weer een mooie plaat uit de categorie: waar is mijn auto?

Welke auto was ook al weer van mij?

Klik voor grotere afbeelding

Met dank aan Hans ter Braak die verder twittert: “Vorige week 100 meter van ons huis stonden deze twee ondergesneeuwde auto’s”. Via mittelberg.org verhuurt Hans appartementen in het Kleinwalsertal.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.