7 december 2013 zal de Zillertal Arena de pistes openen voor het grote publiek. De welbekende ArenaFunt ook wel Funty genoemd, is de grote, gezellige metgezel voor de gasten in hun wintervakantie. U vindt deze vriendelijke dikhuid levensgroot overal in het skigebied van Zell, Gerlos en Königsleiten tot aan Hochkrimml. De knalgele mascotte is al jaren de lieveling van jong en oud die naar de Zillertal Arena komt. Deze olifant staat garant voor een reusachtig skigebied, en mega veel plezier

En de FUNty heeft enkele verrassingen in petto: zo kunt u met hem op de foto voor een groots achtergrondpanorama of hij waakt over de kleintjes als ze leren skiën. U kunt de  ArenaFUNten-knuffel als herinnering mee naar huis nemen en de teken-  en puzzelboekjes vertellen ook spannende verhalen over het gele mascotje van de Zillertal Arena.

Op dit moment inspecteert Funty alle pistes, liften, sneeuwkanonnen en alles eromheen. Daar is hij druk mee bezig zoals u ziet, zodat wanneer u straks aankomt, alles piekfijn voor elkaar zal zijn. Het is nog wel even wachten op de eerste gasten Funty!

arenafunt1

arenafunt2

arenafunt4

arenafunt3

arenafunt5

Een skigebied voor iedereen
De Zillertal Arena is het grootste skigebied in het Zillertal en strekt zich uit over Zell im Zillertal via Gerlos tot aan Wald-Königsleiten en Krimml-Hochkrimml. Op de 139 km pistes en 51 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus. Nagenoeg 100% sneeuwzekerheid en skiën tot 2.500m garanderen een perfecte wintervakantie voor het hele gezin.

 

 


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.

2 reacties

Gesloten voor reacties.