Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Ardennen voor het eerst sneeuwtapijtje deze winter

check ook eens

5 Reacties

  1. qlubtempo schreef:

    Geen graadje vorst meer gehad midden Nederland. Een natte bedoeling is het.

  2. Joke, Riederalp schreef:

    https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/1478762796IMG_1882.JPG Hier tettert het ook lekker door , waarschijnlijk tot zaterdagochtend! nu min 5 en windstil. Ik ga zolangzamerhand toch geloven in een goeie onderlaag ondanks dat het pas half november is.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.