les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Skiën, freeriden,wandelen, rodelen,... het kan allemaal in het prachtige Montafon.

April maand van waanzinnige events en aanbiedingen: Nine Knights Livigno

check ook eens

1 Reactie

  1. Roland Zwammerdam schreef:

    Weisse Rausch is zo gaaf om te zien. Wist je dat dit de titel van een film is met Hannes Schneider (bedenker van de Arlbergtechniek, eigenlijk de manier waarop we nu skien) en Leni Riefenstahl (Je weet wel, van de Triumph des Willens). Hannes Schneider speelt daarin een soort vos waarop gejaagd wordt.
    Erg mooie clips van te vinden op youtube. In de film zit zelfs een stukje van een skier die 360 doet met een soort twintip. Ik heb het hier over 1930.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.