Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

April begroet met ijskoude douche als opmaat hete zomer?

check ook eens

17 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Leuk bericht @hajo. Je klinkt vrolijker.

 2. Frank schreef:

  Inderdaad Roland

 3. sanco schreef:

  Waardeer altijd je positivisme Hajo. Ondanks tegenslagen etc. toch weer mogelijkheden zien. Hoop dat het een beetje lukt om hier met plezier wat werkzaamheden te verrichten, en daarbij lekker dichtbij je kleine meid te zijn.
  Van mij mag de zomer gewoon een keertje normaal verlopen, dwz af en toe wat warmer, af en toe wat vocht, gewoon een lekker Hollandse zomer, afwachten maar, we gaan het zien.

 4. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Leuk bericht Hajo in deze moeilijke tijd!Lijkt me bizarrr koud in al dat smeltwater ik ga het niet proberen.Waar ga je slapen in Nederland?Aangezien alle vakantieparken enzovoort dicht zijn!

 5. Tjeerd schreef:

  Goed besluit Hajo! Hoop dat je Tirol uit komt! Las trouwens net dat 44 Nederlanders een schadeclaim hebben ingediend bij de autoriteiten in Tirol vanwege het achterhouden van informatie voor wat betreft het virus. Aangezien jij ook in Ischgl bent geweest? Misschien iets voor jou?

 6. Klaassie schreef:

  Mooi bericht, Hajo!

  Pff…. Om eerlijk te zijn verlang ik ook wel weer eens naar een Hollandse zomer met geregeld een korte broek:)

  Veel plezier met je dochter!

 7. Eduard schreef:

  Alles is een momentopname. Het weer, de crisis, de omstandigheden.
  Veel plezier in het rustige Holland en met je dochter. Dat zijn toch de momentopnames die je moet koesteren.
  We zijn er maar even en door de werkdruk hebben we veel te weinig tijd.
  Elk nadeel heeft zijn voordeel.
  Laat de economie maar voor altijd stopgezet worden.

 8. ojah schreef:

  Advies blijf daar. Je mag Nederland niet in van Rutte behalve als je 14 dagen in quarantine gaat. En we hopen dat je je daaraan zal houden en niet als superverspreider naar Nederland komt.

 9. Remko schreef:

  Kitesurfen? Wij moeten binnenblijven en mogen een rondje bij het huis lopen. En jij gaat gewoon naar zee? Je lapt dus de regels en ons vertrouwen in onze landgenoten aan de laars. Stranden en parkeerplaatsen daar gaan op slot om dit juist te voorkomen. Ik heb je hoog zitten Hajo maar dit kan echt niet.

  • Hjs schreef:

   Wat een paniekvoetbal.
   Boodschappen doen, werk, spelende kinderen, relibijeenkomsten etc, zulke zaken geven contacte. In je eentje in de middle of nowhere is natuurlijk totaal ongevaarlijk.
   De kernen van alle uitbraken zijn groepsbijeenkomsten geweest, dat moet zoveel mogelijk, op ieder gebied, de kop ingedrukt worden. Alles wat je alleen doet is volkomen veilig.

   • Ronski schreef:

    precies!

   • Franki schreef:

    In Nederland zijn de regels wat losser dan in België.
    Hier in België is het verboden om aan de kust te zijn als je er niet woont. Zelfs een 2de verblijf telt niet mee.
    Dus Kite surfen kan hier niet als je er niet woont. Je krijgt er zelfs een zware boete voor.

   • Remko schreef:

    Kijk de persconferentie van afgelopen dinsdag van premier Rutte terug zou ik zeggen. Twee elementen: blijf thuis en ga naar buiten voor een wandelingetje of je hond uit laten. Gaat niet om het feit dat je ergens heen gaat waar je niemand tegenkom, hoewel je dat niet weet, maar om alle risico’s te beperken. Ik val in de risico groep en kom liever niet iemand tegen of hij of zij in thuisisolatie heeft gezeten of niet.

  • Franki schreef:

   Valt iets voor te zeggen. Verplaatsingen met de auto doen om ergens anders te gaan sporten vind ikzelf er ook over. Zeker naar zee waar vele mensen naartoe willen met het mooie lenteweer wat in aantocht is. Ik hoop dat men in Nerderland geen overrompeling krijgt met wandelenlaars aan de kust.

   • Rick schreef:

    Reken er maar op dat toegangswegen en parkeerplaatsen bij de kust in de zeer vroege morgen al gesloten gaan worden. Iedereen kan gewoon een ommetje doen in de EIGEN omgeving, Nederland barst van de voetpaden. Om te gaan sporten op het strand, tja, in deze tijden komt dat gewoon wat suffig over. ‘Hij moet zo nodig’…..

 10. Ronski schreef:

  We zaten er een beetje op te wachten met het sneeuwrecord op het noordelijk halfrond. Nou , dat is in een recordtempo weer geschiedenis helaas:-(

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.