Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Alles wat je wilde weten over après-ski in Zell am See Kaprun

check ook eens

2 Reacties

  1. Robin schreef:

    Als student een paar keer naar Zell am See geweest; enorm gefeest!
    Vooral het dansen op de tafels bij Schnapsbar Hans herinner ik mij nog goed. Tegen het einde van de dalafdaling zat ook nog een leuk barretje…..dan hoef je (beschonken) niet zo ver meer

    • Cescia schreef:

      Ja zelf ben ik zo niet het après-ski type ;), ik drink wel graag een glaasje, maar meestal gewoon als mijn board veilig aan de kant staat 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.