apres-ski-schnapshansbar

Après-ski, het is voor veel wintersporters vast onderdeel van de vakantie. In ons partnergebied Zell am See Kaprun is de après-ski vast onderdeel van de beleving.  Ze hebben hier zo’n 90 restaurants, een heleboel cafés en 6 discotheken! Keuze genoeg, wij geven jou hier nog even een handig overzicht. Iemand nog een schnaps? 

Après-ski in Zell am See Kaprun

In Zell am See waar je een ruime keuze hebt uit chalets en appartementen zijn de trekpleisters Crazy Daisy, de Diele en SchnapsHans, zijn een beetje de bekendste. Crazy Daisy is gekend door het prachtige uitzicht. Je kan hier niet enkel terecht voor drankjes, doorheen de dag kan je hier lekker eten. Rustig een biertje drinken kan je hier natuurlijk ook, maar dan ga je een verdieping hoger naar de “bierhemel”. Ook daar is het de après-ski-sfeer maar dan zonder live DJ. Wil je meer weten klik dan even hier!

SchnapsHans Alm bevindt zich op de top van de Schmittenhöhe en is de plek om buiten te après-skiën. Dit onderdeel van het Berghotel ziet er zo adembenemend uit dat je je echt niet tot het terras moet beperken. Dat terras durft namelijk op prachtige dagen snel vol zitten, iets waar je rekening mee moet houden. Ga dan gewoon even binnen, want echt, wauw!

Vier je liever wanneer je al onderaan de berg bent dan kan je halt houden bij de Cabrio Bar. Je vindt deze aan het dalstation van de Areitbahn. Leuk in deze bar is dat je hier op zondag culinair kan genieten. Het ziet er een tikkeltje anders uit dan een klassieke schirmbar, langs buiten is het iets moderner. De binnenkant is echter typisch après-ski.

Après-ski to the next level

The ledgendary Baumbar,een houteren dansvloer die tot de vroege uurtjes vol staat! Wanneer de meeste plaatsen sluiten kan je hier altijd wel terecht om te dansen tot de vroege uurtjes.  En dan voor de echte liefhebbers, de doorzetters, diegene die nooit gaan slapen voor 03H00 is er Pinzgauer Diele. Waar de après-ski om 16H00 begint en door gaat tot 04H00 in de ochtend.

Hieronder zie je een foto van de winterclosing 2018 in de Baumbar.

Baumbar après-ski in Kaprun

Ga je naar Kaprun, dan moet je zeker even stoppen bij Zum Lederhos’n. Deze bevindt zich onderaan het dalstation aan de Maiskogel, dus je hoeft je geen zorgen te maken om nog verder te skiën. Het is een typische paraplubar met heerlijke glühwein en het is er wel druk. Wil je rustig genieten dan kan je best vroeg richting deze leuke plek gaan.

En dat zijn lang nog niet alle plekken waar je kan après-skiën in Zell am See Kaprun, lees alles hier! Ben jij al in Zell am See Kaprun gaan feesten? Of heb jij een andere favoriete après-ski hut?

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.