die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Appart Laijola superfijne plek om veelzijdig Montafon te ontdekken

check ook eens

3 Reacties

  1. Hanjo Vd Berg schreef:

    Leuk om te lezen. Volgend jaar weer naar de Montafon. Huis is al geboekt. Nu alweer zin in. Wel relatief iets minder vaak sneeuw in het dal maar daar tegenover staat dat het skigebied superveelzijdig en uitgebreid is.

    • Hajo schreef:

      Minder vaak sneeuw in het dal dan? Dan vroeger? Die mythe is intussen wel ontkracht. Zie zukunft-skisport.at. Of dan boven in St. Christoph am Arlberg of in Gargellen? Ja logisch hoe hoger hoe meer sneeuw. Maar het dalniveau in Montafon is prima toch?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.