Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Antarctica vestigt nieuw kouderecord voor maart met -75.3ºC

check ook eens

6 Reacties

 1. Paul A Club 1989 schreef:

  ja heerlijk ge-wimhoft-light! Was heerlijk. in T-shirt in de schaduw, na een uur naar binnen gegaan en van mij hoefde de kachel niet meer aan. Tintelingen op mijn armen, heerlijk!

  En dat de metingen qua besmettingen hier in NL niet kloppen, er is amper gemeten. Gisteren vluchten uit verschillende corona-landen aangekomen op Schiphol. Mensen kwamen uit het vliegtuig, konden zo doorlopen….We zullen het met het dodental moeten doen!

 2. Jeroen amsterdam schreef:

  ECMWF

  [img]https://www.wetterzentrale.de/maps/ECMOPEU00_144_2.png[/img]

  GFS

  [img]https://www.wetterzentrale.de/maps/GFSOPEU06_138_2.png[/img]

  138 uur vooruit. Komen vrijwel overeen. Of het ook echt gaat sneeuwen zullen we zien.

 3. Mooi bericht @hajo !

  Opvallend stil hier, zijn de Hollanders in winterslaap gedonderd?
  Of zijn jullie nu plotsklaps geschrokken over de maatregelen die jullie regering heeft getroffen terwijl er daarover enkele dagen terug nog serieus werd afgezeikt op mijn bijdragen hieromtrent?

 4. MierenN--ker schreef:

  M’n zus heeft het, die is een week een beetje ziek geweest en 5 dagen echt flink ziek en zwak en kortademig. Ze was in Oostenrijk geweest, 9 man van de 10 uit haar gezelschap hadden dezelfde klachten. Die ene was een dag eerder naar huis gegaan en is niet mee gaan apres skien de laatste avond. Niemand is getest, iedereen leeft nog (van 35 tot 50 jaar zijn de 9 zieken),

  • Hajo schreef:

   Ik heb het ook net achter de rug. Niet echt kortademig maar ik ben dan ook een expert met Buteyko ademhaling. Dus normaal haal ik amper adem in rust dus ik denk dat het toch ook een tikkie verhoogd was bij me. Las ergens dat het wegvallen van je reukvermogen een indicatie kan zijn. Zo iets meende ik wel te hebben. Nu ben ik de tweede ochtend op rij koortsvrij (36,7) en vermoedelijk dus genezen. Reinig mijn neusholtes nog goed met zoutoplossing elke ochtend tot alle snot eruit is. En dan moet het goed zijn…. dan zijn mijn vriendin en ik resistent mogen we hopen. Maar wat een ongekende viraliteit zeg! Griep kun je nog ontlopen als je geluk hebt. Maar met dit soort verhalen krijg je echt de indruk dat iedereen die in de buurt van een drager geweest is het krijgt….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.