Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Angstaanjagende kouderecords Canada en Amerikaanse Oostkust

check ook eens

13 Reacties

 1. Robin schreef:

  Van mij mag het winterweer losbarsten; gisteren eindelijk mijn nieuwe winterbanden laten monteren 😉
  Leuk artikel weer Hajo!

 2. Henk schreef:

  Smullen en bibberen tegelijk. Zag op Twitter dat het de komende twee weken ook berekoud ging worden in grote delen van Rusland en Siberië. Kan toch haast niet anders dat wij toch ook een keer iets van echte winter gaan krijgen dit seizoen. Ik blijf dromen en hopen en jullie berichten volgen.

 3. LeoD(Odenwald ) schreef:

  Het is niet te vergelijken met wat er aan de andere kant van de plas gebeurd .maar het winterse gevoel was ten zuiden van Frankfurt toch even daar met -4c en autoruiten krabben ! Kinderhand is snel gevuld 😉 en ja Hajo , ff in T-shirt waterbak vogels ijs vrij gemaakt , HEERLIJK !

 4. Volgens onze klimaatalarmisten en geitenwollen sokken dragers is dit allemaal te wijten aan en de schuld van de opwarming van de aarde en klimaatopwarming. Door de mens veroorzaakt vanwege een verhoogde CO2 uitstoot. Al Gore harkt momenteel de honderd dollar biljetten naar binnen. En ik wordt gestraft omdat ik een prachtige 28 jaar oude dieseloldtimer bezit. Maar goed dat de slimme mensen aan de top staan en ik slecht een nummertje ben in deze maatschappij. 🙂 #ADAPT2030 #MIAC2021

  • Geert schreef:

   Jill Peeters zei gisteren in haar weerpraatje dat het vandaag een kleine 10° ging worden (doet ze steeds als er bv 8° op de kaart staat)…bekt lekker warm natuurlijk! En dat dit nu hoegenaamd geen Kerstweer is. Deeuuuuh….Kerstweer?! Kerst is nog bijna 5 weken van ons verwijderd!! Bij haar is de slinger ook knalhard naar 1 kant doorgeslagen. En 8-9° is ook perfect normaal voor onze contreien tijdens de 3de decade van november. Frank heeft het dan over zacht anti-winterweer! Deeeuuuh alweer! Het is herfst Frank! Die spoort ook niet langer. En zo blijven ze telkens maar de kudde indoctrineren…en 99% van de mensen slikt het ook gewoon. Want tegen dit heilig huisje mag je niet schoppen…de nieuwe religie. En de dieselprijzen swingen hier intussen de pan uit…en dit terwijl ik voor mijn inmiddels 13 jaar oude diesel indertijd nog een premie kreeg omdat het er eentje was met een roetfilter. Maar de schandalig hoge dieselprijzen moet de dieselrijders maar ontmoedigen nog langer hun wagen van stal te halen….allemaal onder het motto milieu en klimaatopwarming. Biedt de mensen eerst es een volwaardig alternatief!!! Precies of we hebben allemaal de centen om ff snel van wagen te switchen! Hypocriete bende!!

   • Hans schreef:

    1 troost Geert: de olieprijzen kelderen naar beneden dus het duurt niet lang meer of de dieselprijs zal dalen 🙂

   • Er zijn geen milieuvriendelijke alternatieven op de markt om dieselwagens te vervangen.
    Daar schuilt nu net het probleem. Maar de verkoop van nieuwe wagens zit al jaren in het slop dus moet men met alternatieven komen om de werkgelegenheid op pijl te houden.
    Dus komt men met elektrische wagens op de markt om de werkgelegenheid te stimuleren en mensen a/h werk te zetten i.p.v. werkloosheidsuitkeringen te moeten bekostigen.
    Nu is het proces van een elektrische wagen ook niet bepaald milieuvriendelijk te noemen. Er zijn massaal veel fossiele grondstoffen nodig om zo’n voertuig te fabriceren terwijl deze steeds schaarser worden.
    Recyclage van zo’n elektrisch onding is ook niet bepaald milieuvriendelijk om nog maar te zwijgen over de korte levensduur van de batterijen.

    En Jill Peeters? Ach ja, kijk er nooit naar (VTM is niet mijn ding) en zij zal vast ook wel hier en daar een (financieel) graantje meepikken op de klimaatopwarming markt.
    Frank Deboosere vindt ik stilaan dezelfde richting uitgaan als Jill en danst ook naar de pijpen van zijn bazen/opdrachtgevers.

 5. Haha.. zo kan het natuurlijk ook. Maar ik kijk liever Discovery, Trek, Animal Planet en binnenkort ook weer wintersport live op ARD & ZDF.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.