Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Amerikaans weermodel heeft nu echt zin in winterinval Alpengebied

check ook eens

8 Reacties

 1. Martijn sonnenberg schreef:

  EC heeft in de hoofdrun ook een arctische uitbraak aan het einde van de run, dus, ik zie zeker wel een redelijke kans dat dit scenario uitkomt. Is naar mijn idee nog net een weekje te vroeg, maar als het blijft liggen zal iedereen wel tevreden zijn met dit scenario

 2. Marcel H schreef:

  Ik wil 2 foto’s van een goed artikel uploaden, maar deze functie is nog steeds niet beschikbaar blijkbaar.

 3. Jan van soest schreef:

  Oh, wat zou het heerlijk zijn als die sneeuw inderdaad komt en dat wij misschien ook nog wat krijgen in NL?

 4. Hajo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/1477239437hajo-extreme.jpg[/img] Hij doet het! Lees vooral ook het bijbehorende korte verhaal https://www.wintersportweerman.nl/2016/10/23/80905/het-rotsblok/.

 5. Jan van soest schreef:

  Donnerwetter.de:
  Das letzte Wochenende im Oktober ist nochmals “golden”, zumindest im Südwesten und in der Mitte. Im Norden kann es nass und wechselhaft bleiben.

  Dieses Jahr setzt mit dem November und östlichen Winden recht früh Frost ein. Es deutet sich ein kälterer Winterverlauf an.

  YES!

 6. Mark (breda) schreef:

  Yes!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.