#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Alweer smachten naar de jaarlijkse wintersport in de Zillertal Arena

check ook eens

9 Reacties

 1. bjl schreef:

  Vergeet de dj bij seppi’s niet boven bij Gerlos. De dagelijke afsluiting van een dagje skien. Was er vorige week de hele week en was fantastisch. Een minpuntje van dit gebied bljven de verbindingsliften van en naar Zell. Traag en verouderd en vaak heeeel koud!

  Gr, Bart

 2. Frederik_Dendermonde schreef:

  Ook ons gebied, elk jaar is het thuiskomen als we in Gerlos toekomen. in het centrum vind ik de Jagerstuberl sympathiek en de Rosslealm onder Seppi’s op de dalafdaling heeft ook een uniek zicht vanuit de ligstoelen.

 3. alex schreef:

  Kom er net vorige week vandaan. Heerlijk gebied. Was de eerste keer hier, maar nu al beslote dat we volgend jaar wederom voor Zillertal Arena kiezen. Sommige liften idd wat langzaam maar mag niet over geklaagd worden vind ik. Het gebied doet super zijn best.

 4. Viking (Harmelen) schreef:

  Ja heerlijk skigebied… Zelf overnachten we eerst in Duitsland.. rijden de volgende dag door naar Mayrhofen (konditorie Kostner) die heerlijk gebak heeft om te vieren dat je veilig bent aangekomen 😉 en waar je als het weer meezit in het voorjaar heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Daarna rijden we weer terug over de B169, slaan nog wat eten in bij Hofer en beginnen aan de weg omhoog.. elke keer weer een feestje.

  oh ja, de WiFi bij de liften doet het maar tot 17.00 uur (afgelopen kerst in Hochkrimml in ieder geval) dus houd daar rekening mee als je hotel of appartement dat niet heeft.. De nieuwe Fussalm X-press zit in ieder geval prima. Nu inderdaad nog de bij Gerlos richting Zell am Ziller upgraden en je hoort helemaal niemand meer klagen !

 5. Danny schreef:

  Over 2 en een halve week naar Konigsleiten, zin in! 🙂

 6. Snowman schreef:

  Toch grappig hoe snel er over watervallen wordt geroepen de grootste hoogste of mooiste van Europa te zijn. Ik weet niet veel, maar ik weet wel zeker dat de Krimmler Wasserfalle niet de grootste waterval van Europa is en al HELEMAAL niet de 2na grootste ter wereld 😀 Niks ten nadele van bovenstaande reviewer, maar ik snap niet helemaal hoe het Toeristisch bureau van het Zillertal dit zo hup kan zeggen.

  Wikipedia erbij pakken dan maar: De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste waterval van Europa. Check!

  Wikipedia over bijvoorbeeld de grande cascade de Gavernie: The Gavarnie Falls (French: Grande Cascade de Gavarnie) is a tiered waterfall in France. With its overall drop of 422 metres, it is the highest waterfall in France.

  HMM! is die dan de hoogste van Europa? Nee, die moet je in Noorwegen zoeken!

  Niet alles aannemen van wat er wordt geroepen! Heel goed voorbeeld: Sneeuwhoogtes en pistekilometers van skigebieden 😉

 7. Marco schreef:

  Snowman, je hebt helemaal gelijk. Ik ga direct even de tekst aanpassen. thnx

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.