obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Alpencamping Haller in het Kleinwalsertal

check ook eens

9 Reacties

 1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Mooi bericht Cescia! Dank daarvoor!

 2. Hans schreef:

  Mis je de luxe niet Cescia? Aan de andere kant, de vrijheid, gaan en staan waar je (bijna overal) wilt…..
  Wat moet je doen om te voorkomen dat de tank niet weer bevriest??….voldoende verwarmen toch?
  Leuke info, bedankt maar weer!

  • Cescia schreef:

   Luxe? Die heb ik hier evenveel als op een appartement. Verwarmen doen we zeker voldoende. Dat was het enige waar ik bang voor had, ik ben echt iemand die snel koud heeft. Goh de oplossing, Dennis heeft wel weer wat zitten zoeken en wat ideetjes op gedaan. Dus dat komt goed. Hij is de handige harry thuis! We hebben zelfs een oven in onze camper. En een koffiezet. Haha ik denk dat ik hier niets te kort kom :-).

  • Cescia schreef:

   Ok misschien gaan we met meer luxe dan de gemiddelde camping-persoon. Nee ik mag echt niet klagen, wetende dat ik ook een echt hoge eisen heb op alles 🙂

 1. 11 februari 2019

  […] eigen Cescia is onlangs met haar camper op deze camping geweest. Lees hierr haar […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.