Betoverend mooi!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Alpencamping Haller in het Kleinwalsertal

check ook eens

9 Reacties

 1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Mooi bericht Cescia! Dank daarvoor!

 2. Hans schreef:

  Mis je de luxe niet Cescia? Aan de andere kant, de vrijheid, gaan en staan waar je (bijna overal) wilt…..
  Wat moet je doen om te voorkomen dat de tank niet weer bevriest??….voldoende verwarmen toch?
  Leuke info, bedankt maar weer!

  • Cescia schreef:

   Luxe? Die heb ik hier evenveel als op een appartement. Verwarmen doen we zeker voldoende. Dat was het enige waar ik bang voor had, ik ben echt iemand die snel koud heeft. Goh de oplossing, Dennis heeft wel weer wat zitten zoeken en wat ideetjes op gedaan. Dus dat komt goed. Hij is de handige harry thuis! We hebben zelfs een oven in onze camper. En een koffiezet. Haha ik denk dat ik hier niets te kort kom :-).

  • Cescia schreef:

   Ok misschien gaan we met meer luxe dan de gemiddelde camping-persoon. Nee ik mag echt niet klagen, wetende dat ik ook een echt hoge eisen heb op alles 🙂

 1. 11 februari 2019

  […] eigen Cescia is onlangs met haar camper op deze camping geweest. Lees hierr haar […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.