Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Alpen weer een stukje kleiner maar er komt wel nog een keer dikke sneeuw!

check ook eens

8 Reacties

 1. Erwin schreef:

  Voor de Dutch week ziet het er best aardig uit. De zeer cijfers die op weeronline worden gegeven kan ik me ook totaal niet in vinden.

  Hoe het wel gaat: Rond 26,27 april gaat de temperatuur fors onderuit in Val Thorens en gaat er ook een bak sneeuw vallen. Daarna zien we de temperaturen oplopen en in eerste week mei (de dutch week) gaan we dus oplopende temperatuur zien waarbij af en toe sneeuw niet is uitgesloten maar de zon gaan we ook zeker zien!. Het gemiddelde in het ensemble qua neerslag is wordt vertekend omhoog getrokken door pieken in de control run. De 00 hoofdrun houdt het redelijk droog. Ik verwacht samenvattend dus de 27e een flinke laag verse sneeuw en in de Dutch week oplopende temperaturen met af en toe wat sneeuw maar ook zeker de zon. Geen 2, 3 of 4 zoals weeronline ons doet geloven naar een 6 tot 8!
  Zie jij dit anders Hajo?

 2. Hajo schreef:


  Hebben jullie deze nieuwe feature rechtsboven al gezien?

 3. Snowman schreef:

  Brrr, koningsdag rond de 10 graden, kan me koninginnendagen van 20+ herinneren. Bizarre temperatuurverschillen al mogelijk zo eind april.

  Nieuwe feature gezien! Like!

 4. senserico schreef:

  Hajo, wat zijn de voorspellingen voor het closing weekend van ischgl? Sneeuw’ regen of toch nog wat zon? 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.