Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Alpen soepzooi vandaag gevolgd door wisselvallige dagen en dan voorjaar!

check ook eens

16 Reacties

 1. Hans schreef:

  Volgende week zaterdag naar Valtho, wel of geen winterbanden?? Rijden via Luxemburg en vorig jaar toch winterbanden gedaan maar die smolten bijna onder de auto vandaan.. Fijn l a n g Paasweekend allemaal 🙂

 2. Hans schreef:

  Bedankt weer voor je mooie update Hajo!

 3. Leo schreef:

  En ook wel bijzonder: zelfs 34 km gespoorde langlauf-pistes in het Sauerland!
  http://goo.gl/jnqZR8

 4. Valentijn schreef:

  Vandaag via Saalbach naar Leogang gegaan. Wat een TOP pistes zeg. Bijna niet te geloven dat het seizoen daar nog maar een week duurt…pulverschnee en was eerder een januari dag vandaag 🙂

 5. Paul A. Club1989 schreef:

  Vandaag hele dag gesneeuwd in Gerlos. Kleine vlokjes, maar heel dicht op elkaar. Als het nog even doorgaat hebben we 24 uur achter elkaar sneeuwval. Op de pistes slecht zicht maar pulverschnee bij elke bocht die je draait. Dan kan er weinig misgaan toch? Nu 20.00 nog steeds stevige sneeuwval en ja…de apres ski vol met nederlanders, de duitsers in hun hotel en zo gaan we wederom een mooie avond tegemoet in de Zillertal Arena!

 6. Rob schreef:

  Zo als beloofd een berichtje uit Vorarlberg. Vrijdagmiddag onverwachts mooi weer. Schitterend skiweer nadat er de dagen ervoor veel nieuwe sneeuw was gevallen. De pistes van Mellau-Damuls zijn behoorlijk bobbelig, maar in de tiefschnee van afgelopen nacht (zo’n 20-30 cm, op sommige plekken nog meer) was het heerlijk skiën. Het is hier in de bergen net een soort winterwonderland (zie foto). Vandaag de hele dag lichte sneeuw, bij een behoorlijke hoge temperatuur. Pas boven de 1500 meter of iets dergelijks was het wat onder nul. Rond vieren begon het echt te sneeuwen, in de lift naar het dal gingen we bij ongeveer 1000 meter echter gewoon weer de regen in. Morgen een dagje naar Lech, maandagmorgen en begin van de middag nog even weer hier in Mellau, Damuls. over aanraders gesproken qua aanrijden vanuit Nederland (vanuit Steenwijk in 8 uur (en dan hoef je niet harder te rijden dan 130)!

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/3734135273.jpg

 7. Leo schreef:

  Wow.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.