Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste hutten of maak er zelfs een 4-daagse wandeling van!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Alpen gaan opnieuw een schitterende fase tegemoet

check ook eens

9 Reacties

 1. Mart schreef:

  Correct Leo; hier in Berwang Tirol nog de zon er prima bij. Top !

 2. Paul uit Amerongen schreef:

  Hier in Sankt Ulrich am Pillersee vandaag prima piste/sneeuw condities gehad. Af en toe zon, ook veel bewolking maar geen regen of sneeuw. Het was vandaag wel de hele dag boven nul, ook op 1.500 meter. Er wordt hier geen sneeuw van betekenis verwacht, jammer maar voor de pistes is het niet noodzakelijk, voor de sfeer zou het wel leuk zijn! Morgen skiën bij Fierberbrunn en Saalbach Hinterglemm.

 3. Cees schreef:

  Tot 14.00 uur zon gehad in Skiwelt. Nu trekt het dicht. Perfecte dag gehad.

 4. Joke, Riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/B9C3CFE6-4F67-4DF2-9A55-7839FD38BDB0.jpeg
  Gisteren is er denk ik 20 cm sneeuw gevallen. Het zou vandaag ook sneeuwen maar tot nu toe schijnt de zon.Het is min 5 en windstil.

 5. Robert schreef:

  Zie op verschillende sites vanaf de 28e veel sneeuw en kou in St Anton eo, zie jij dat ook?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.