Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Alpen extreem winters tot zaterdag en dan zomerse dagen voor LL in vizier!

check ook eens

16 Reacties

 1. Erik schreef:

  Leuke berichten, maar houd die slag maar om de arm. Of liever gezegd slagen. Want als gisteren het net 14 graden zou worden, nu 27 op de 21e, dan kan dat vanmiddag of morgen zo maar weer anders zijn.

 2. Kees (mod) schreef:

  De vooruitzichten voor komend weekend hebben mij door het afgelopen weekend heen geholpen … wat een herfstweer was dat, iig hier aan de kust. Dat deze verwachting nog steeds in de modellen zit en steeds gunstiger wordt biedt natuurlijk reële hoop. 😉

 3. Robin schreef:

  Wow! Schitterend weer in aantocht?
  Volgende week is er bij ons in Lelystad weer de jaarlijkse avondvierdaagse; dus laat maar komen dat mooie weer (en dan op de afsluitende donderdag ook echt een mooie plensbui……) zeker het weekeinde lijkt het al helemaal goed te gaan!
  En die sneeuw in de (oostelijke) alpen; geweldig!!!

 4. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Ook een flink pak sneeuw gevallen in Lermoos en omgeving, sneeuwt daar nog trouwens. Op 1700 m alles goed wit. Het dorp ligt op 1000 m , net daarboven zie je het wit worden.
  Hier in Den Haag net een stevige onweersbui met bijbehorende regen gepasseerd …. nu uitkijken naar het mooie weer!

 5. Snowman schreef:

  De nieuwe europese pluim tikt de 27 graden aan volgende week woensdag voor midden NL, waarna het afkoelt tot een nog zeer schappelijke 18 graden. Dat is heet!
  Ben erg benieuwd wat de hemelvaartperiode wordt, aangezien ik dan in winterberg zit, hoop op een lekker buienzijnweertje natuurlijk! 😀

 6. Snowman schreef:

  Wat een sneeuw zeg bij de Leglerhütte.
  Tikt de sneeuwhoogte daar nou nog de 1.2 meter aan? Of wordt ik misleid 😀
  Het is Mei!

 7. Nog een foto van Man Jaan, hij staat al een aantal dagen mooi te wezen daarboven:

  🙂

  • nieuwe poging:
   [url=https://flic.kr/p/njoFkd][img]https://farm8.staticflickr.com/7458/13991613830_4ce775b12a.jpg[/img][/url][url=https://flic.kr/p/njoFkd]Untitled[/url] by [url=https://www.flickr.com/people/35939188@N05/]SeventiesPhotography[/url], on Flickr

 8. snowqueen schreef:

  bizar maar niet helemaal ongebruikelijk die sneeuw in de Alpen om deze tijd,

 9. Frederic schreef:

  Stevig gevecht tussen warme en koelere lucht boven de LL begin volgende week. CAPE en LI gaan bijna door het dak, maar de lucht is nog te droog om het stevig te laten donderen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.