In mijn laatste weervideo voor Bizztravel heb ik niets te veel gezegd: dikke pakken sneeuw en een reëel vooruitzicht dat we tot in het skiseizoen niet meer tegen groene pistes hoeven aan te kijken. Natuurlijk beginnen we de dag met een schitterende webcamverzameling. Hierboven een plaatje uit Zell am See Kaprun 

[fbphotos id=495097420524468]

Hierboven een plaatje uit Les Menuires waar net als elders in de Franse Alpen de zon alweer is doorgebroken. Hoe anders is dat bijvoorbeeld in Obertauern en Die Tauplitz in Oostenrijk. Daar groeit het sneeuwdek vanochtend nog met centimeters aan. Zie eens deze Obertauern cam met timeslider op Bergfex! In de Zillertal Arena op de Isskogel boven Gerlos spuiten de sneeuwlanzen bij -9,5°C. Net als elders in Oostenrijk trouwens. De cams aan de Italiaanse kant zijn ook om van te smullen. Bezoek ook eens de websites van onze Italiaanse partners Livigno en Val Gardena.


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

1 reactie

Gesloten voor reacties.