Almcard Filzmoos

Ga je richting Oostenrijk op vakantie dan is er niets leuker dan de lokale keuken te ontdekken. In Filzmoos doen ze dit met de handige Almcard. Alle deelnemende berghutten in de weides zorgen ervoor dat je kan kennismaken met de lokale gerechten. Zeg nu de zelf de prachtige bergen, dat is toch de ultieme plek om te genieten van een heerlijke maaltijd! Dus hou je van lekker eten, wandelen en de bergen? Ga dan richting Filzmoos!

De Filzmoos Almcard

Elke dag genieten in een andere hut in het prachtige Alpenlandschap, dat is wat je kan doen met de Almcard. Neem de speciale schuttle “Almi” en ontdek al de plaatsjes in dit partnergebied. Deze schuttlebus is trouwens helemaal ingericht als een berghutje.  Wat vinden jullie ervan? Leuk gedaan toch!
Geen zin om met de tractor omhoog te gaan, dan kan je nog gewoon de wanderbus nemen.

Almi bus - almcard

Elke hut heeft zijn eigen specialiteit. Bij het kopen van de Almcard krijg je een boekje met kortingsbonnen voor elke dag. Wanneer je ergens gaat eten geef je gewoon de juiste bon af. Kies uit kaas- of broodgerechten, hoofdgerechten of heerlijke desserts. Wil je een overzicht van de deelnemende hutten, de gerechten of overnachtingsmogelijkheden, klik dan even hier! Na of voor het eten trek je gewoon de prachtige natuur in voor een wandeltochtje.

Almcard - berghutten

Heb je interesse om te genieten van deze leuke Almcard, dan kan je altijd kijken welke hotels en/of appartementen een speciaal aanbod bieden. Ontdek de mooie tradities van het prachtige Filzmoos. De Alpen in de zomer zijn net zoals in de winter echt een aanrader. Nog enkele weken en ik kan ze zelf ontdekken, wij trekken dan naar het Kleinwalsertal. Ik kijk er enorm naar uit.

Wie van jullie raadt welk gerechtje aan in Filzmoos? Ik weet dat er enkele fans zijn hier dus die gaan zeker de gerechten op de website herkennen.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.