Na vele vele jaren van sponsoring geleefd te hebben, doe ik nu zowel in Nederland als in Oostenrijk dat wat ik het leukste vind en dat is pertinent niet achter een laptop zitten. Internet is een leuk bij dingetje bij het echte leven. Voor mij is dat voor de komende jaren klussen bij mensen thuis in Nederland en de hoogseizoenen in Oostenrijk vliegen en een stukkie (ski) coaching.

https://www.facebook.com/tandemvlucht/posts/540663963302881?__cft__[0]=AZU3kHtmIXPT6s6fEzJt3YRNUTBk5Qzt-QkUm858g1p66qs6psXxaDY_4hB41Yf158bO2c-wUrkE1bLmvRsKRMEShD_6-gkeEqv1H8IhWfEzI98GiRoer7ovlgI2GhFnGgjm5VBqQV6Jpftbi9suo25kLh-_es2aa_93ZO-8i5pV9Q&__tn__=%2CO%2CP-R

Het weer? Briljant. Hittegolf? Super hittegolf. Ach dat zien we achteraf wel. Waarom je druk maken om iets wat je spoedig zult weten, zei een beroemd Amerikaans chirurg vaak tegen zijn patiënten vlak voor de narcose. Leef in het nu! Groei. En doe wat leuks voor een ander. Hier in Stubaital is het letterlijk rennen en vliegen om iedereen dat grote plezier te doen. Fijne dag allemaal.

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

3 reacties

Gesloten voor reacties.