GEM model ijzige transportkou

Klik voor grotere kaart

Als uitsmijter voor ik mijn bedje in kruip om er om 7.30 uur weer voor jullie te zitten, deel ik heel graag nog even deze GEM12u kaart met jullie. Als we nu ergens #februari1956 potentie zien dan in deze run. De kaart is voor de nacht op woensdag 1 februari (het einde van de run) en dan ligt alles op zijn plek om die uitschieters onder de -30°C in Oost-Europa onze kant op te jagen. Denk dat wie dan in de Alpen zit ook wel blij is als de ergste koude naar de LL gaat zodat je niet aan je stoeltjeslift vastvriest.

O wat is het spannend hoe alle runs er morgenvroeg weer uit zien. Dank voor alle sneeuwrijke Bizztravel Sneeuwhoogte App uploads vandaag vooral uit Oostenrijk. Hieronder staan ze…

[fbphotos id=335949369772608]

Top bedankt!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.