GEM model ijzige transportkou

Klik voor grotere kaart

Als uitsmijter voor ik mijn bedje in kruip om er om 7.30 uur weer voor jullie te zitten, deel ik heel graag nog even deze GEM12u kaart met jullie. Als we nu ergens #februari1956 potentie zien dan in deze run. De kaart is voor de nacht op woensdag 1 februari (het einde van de run) en dan ligt alles op zijn plek om die uitschieters onder de -30°C in Oost-Europa onze kant op te jagen. Denk dat wie dan in de Alpen zit ook wel blij is als de ergste koude naar de LL gaat zodat je niet aan je stoeltjeslift vastvriest.

O wat is het spannend hoe alle runs er morgenvroeg weer uit zien. Dank voor alle sneeuwrijke Bizztravel Sneeuwhoogte App uploads vandaag vooral uit Oostenrijk. Hieronder staan ze…

[fbphotos id=335949369772608]

Top bedankt!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

3 reacties

Gesloten voor reacties.