op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Betoverend mooi!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Aftrap van serie reisweerberichten begint met heftige sneeuwval

check ook eens

10 Reacties

 1. EKlop schreef:

  Ik zit dit weekend in Düsseldorf, hopelijk vergroot dit mijn sneeuwkansen.

 2. René schreef:

  Halo, zondagavond vertrekken we voor een midweek naar brixental.
  Wat zijn de verwachtingen voor de route Duitsland??
  (had juni het gevoel om eens een keertje vroeg in te plannen en nu deze condities…)

 3. Dick schreef:

  Hi, komende maandagochtend vertrekken we vanaf de randstad richting Ischgl en zijn erg benieuwd wat ons onderweg te wachten staat. De sneeuwkettingen liggen i.i.g. bovenop 😉

 4. Leo schreef:

  Mooie start en bericht Hajo en dank voor het overnemen! Kunnen we mee verder 🙂

  Volgende week neem ik het stokje over!

 5. Roy schreef:

  Zaterdag om 2.00 naar de Franse Alpen maar als het echt goed lijkt op de Duitse wegen dan wellicht uurtje later. Morgen de laatste kaarten maar even afwachten.

 6. Dennis schreef:

  Er zijn inmiddels ook geluiden die melden dat er een aanzienlijke temperatuurs verhoging zit aan te komen voor dit weekend in het Alpengebied. Dat zou betekenen dat de verwachte sneeuwdump helaas voor een enorm waterballet gaat zorgen. Met name in de lagere delen van de Alpen.
  Wat is jouw visie op deze inschatting Hajo?

  • Leo schreef:

   Lees nog even het bericht; staat er netjes in 😉
   “Dat kan tijdelijk 2000m zijn” en “Als deze berekening uitkomt krijg je daar ook overstromingen en wellicht modderstromen”

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.