Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Onze afgebroken huttentocht van Gerlos de Hohe Tauern in

check ook eens

5 Reacties

 1. Prachtig verhaal en erg leuke en mooie foto’s !
  Tijdens de zomermaanden zijn de Alpen zeker zo mooi als tijdens de wintermaanden, ben er enkele keren naartoe geweest tijdens de zomer en het was echt volop genieten ! Bergwandelingen maken, Alm bezoeken en een lokaal drankje en hapje nuttigen, luieren aan het zwembad, etc.
  Enige minpuntje eraan vindt ik het weer; je kan kan een week volop zonneschijn hebben met aardige temperaturen maar je kan ook een hele week regen met onweer en frisse temperaturen beleven.
  Ooit ga ik nog weleens mijn zomervakantie in de Alpen doorbrengen maar komende jaren wil ik nog volop genieten aan de Côte d’azur.

 2. CJA Hulskamp schreef:

  Wauw is zeker 20 jaar geleden dat ik in deze hut geslapen heb. Vanaf Krimml naar Krimmeler tauernhaus naar de Richterhutte .Daarna door na de Zittauerhutte en weer teug naar Krimml. Een fantastische zomervakanties gehad in de alpen. Nu doe ik het met mijn kinderen. Eerst korte wandelingen maar in de toekomst zeker ook huttentochten.

 3. Paul A. Club1989 schreef:

  Helaas krijg ik mijn vrouw met geen 10 trekpaarden naar zo’n ervaring als hier beschreven…heerlijk!
  Wie weet in de toekomst, eerst de komende jaren naar Italie en Thailand op vakantie. Ook lekker, maar dit trekt me enorm! Prachtig verhaal.

 4. Paul de W. schreef:

  Mooi verhaal. Wij gaan nog die kant op beging augustus, eens kijken hoever ik vrouw en dochter de berg op krijg.
  Een andere vraag, hebben jullie een verklaring waarom de temperatuur in het noordpool gebied de trend heeft hoger te zijn in de winter maanden maar juist onder gemiddeld is in de zomer maanden?

 5. Marcel van der Linden schreef:

  Over twee weken weer naar Oostenrijk, deze keer Ischgl, benieuwd of we daar ook mooie tochten kunnen maken.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.