Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Advent in Filzmoos, heerlijk ontspannend

check ook eens

6 Reacties

 1. fred schreef:

  Wel eens van de plaats champoluc gehoord cescia?, daar ga ik heen in jan jij bent zo van de dorpen in de wintersport, misschien wel eens van dat dorp gehoord, het is op een goede hoogte.

  • Cescia schreef:

   Champoluc, klinkt me niet bekend! Maar ik sta altijd open voor nieuwe ontdekkingen! Dat het in Italië ligt kan mijn interesse ook echt aanwakkeren! Bedankt voor de tip Fred! 🙂

 2. Filzmooser schreef:

  Als er sneeuw ligt ben ik erbij komende Kerst!

 3. Jeroen schreef:

  Als er half december sneeuw ligt zijn wij er ook weer

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.