Seefeld 26 januari 2012

Seefeld - Foto: Melissa - Klik voor groot

Gisteravond laat viel me pas op wat voor een schitterend setje Bizztravel Sneeuwhoogte App foto uploads er gisteren binnen is gekomen. Hierboven de plaat van Melissa uit Seefeld. Onderaan dit bericht meer van haar en van andere fotografen die er niet voor onder doen. Met dank aan de weergoden, maar toch! Het voegt echt een nieuwe dimensie toe aan de webcams (die nu ook een schitterende plek op deze site hebben gekregen) dat wintersporters in 1 of 2 of 3 plaatjes aan elkaar laten zien hoe de omstandigheden zijn.

Facebook admins gezocht
Nu komen de plaatjes meestal pas ’s avonds binnen, maar stel je voor hoe mooi dit wordt als de skigebieden straks een grote Wifi-hotspot zijn! Wat dat betreft meteen het verzoek om de Bizztravel Sneeuwhoogte App voor iphone en android komende week ook op het natuurijs te gaan gebruiken en dan gebruik te maken van de flat fee die de meesten in Nederland hebben. Dan gaan we pas echt live meegenieten! Ik heb trouwens nog wel ruimte voor enkele facebook admins die kunnen helpen de plaatjes daar te posten. Echte facebookers met mogelijk ook veel vrienden mogen zich via info@ melden.

Nu het hele setje van gisteren…

[fbphotos id=338197809547764]

En hieronder wat er vandaag binnenkomt…

[fbphotos id=338905429477002]


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.