Seefeld 26 januari 2012

Seefeld - Foto: Melissa - Klik voor groot

Gisteravond laat viel me pas op wat voor een schitterend setje Bizztravel Sneeuwhoogte App foto uploads er gisteren binnen is gekomen. Hierboven de plaat van Melissa uit Seefeld. Onderaan dit bericht meer van haar en van andere fotografen die er niet voor onder doen. Met dank aan de weergoden, maar toch! Het voegt echt een nieuwe dimensie toe aan de webcams (die nu ook een schitterende plek op deze site hebben gekregen) dat wintersporters in 1 of 2 of 3 plaatjes aan elkaar laten zien hoe de omstandigheden zijn.

Facebook admins gezocht
Nu komen de plaatjes meestal pas ’s avonds binnen, maar stel je voor hoe mooi dit wordt als de skigebieden straks een grote Wifi-hotspot zijn! Wat dat betreft meteen het verzoek om de Bizztravel Sneeuwhoogte App voor iphone en android komende week ook op het natuurijs te gaan gebruiken en dan gebruik te maken van de flat fee die de meesten in Nederland hebben. Dan gaan we pas echt live meegenieten! Ik heb trouwens nog wel ruimte voor enkele facebook admins die kunnen helpen de plaatjes daar te posten. Echte facebookers met mogelijk ook veel vrienden mogen zich via info@ melden.

Nu het hele setje van gisteren…

[fbphotos id=338197809547764]

En hieronder wat er vandaag binnenkomt…

[fbphotos id=338905429477002]


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

1 reactie

Gesloten voor reacties.