Wintersport Gerlos iglo

Terwijl het in Nederland volop herfst is, verleiden ons nu de plaatjes uit de skigebieden. Vanuit de Sneeuwhoogte app van Bizztravel bereikte me dit lieve plaatje van een iglo in Gerlos. Jesse bedankt!

Speciaal op verzoek van Marcel van der G hieronder nog een pluim voor de zuidkant…

Ensemble wintersport zuidkant 0912_12

Klik voor grote grafiek

Op verzoek van Marcel de pluim voor de zuidkant ter hoogte van de dolomieten. Veel droger dan de noordkant maar toch 3 tot 4 neerslagpieken met veel onzekerheid ten aanzien van de hoeveelheid. Het moet toch wel van de kunstsneeuw komen maar een wit landschap zit er wel degelijk in. Sowieso is het minstens 50/50 dat er voor de kerst nog wel 1 zuidkantdump komt. De tendens is momenteel voor de noordkant. Dat wel…

Prikbord
Enne… blijf zelf ensembles prikken elke zes uur! Het is een beetje mikken voor de zuidkant maar het lukt wel. Zodra je een beetje een zigzag te pakken hebt zit je boven 1000m. Ga je te ver noordelijk heb je hoofdkam of zelfs noordkant. En nu zelf naar het prikbord!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

3 reacties

Gesloten voor reacties.