Het huidige fraaie herfstweer houdt het vakantiegevoel al vele weken in stand terwijl er van voorpret op de wintersport nog weinig te merken is. Daarom ook voor snelle beslissers een lezersactie! De vorig jaar naar Oostenrijk geëmigreerde Michiel Bovy is enthousiast: “Speciaal voor alle lezers van wintersportweerman.nl en alle Facebook likers van de wintersportweer-pagina hebben wij een actie voor de komende herfstvakantieweken in Nederland en België respectievelijk van 11 oktober t/m 25 oktober 2014 en van 25 oktober tot 2 november!” 

sonnentanz

“Boek via dit formulier je herfstvakantie bij ons Chalet Sonnentanz in Piesendorf bij Zell am See Kaprun“, zegt Michiel uitnodigend, “en geef bij toelichting aan dat je via wintersportweerman.nl bij ons terecht gekomen bent. Je krijgt dan ontvang 7,5% korting op je verblijf!”

herfst

Chalet Sonnentanz is een goede uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in het Pinzgau! De appartementen van Chalet Sonnentanz zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. De keuken beschikt over een oven, een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met vriesvak. Indien gewenst kan er een magnetron bijgeplaatst worden. Alle appartementen beschikken over een moderne badkamer, waarbij in de grotere appartementen ook een bad aanwezig is. Bij slecht weer is er voor kinderen binnen een ruime speelplaats, in de tuin beschikt Chalet Sonnentanz over een speelplaats met schommels, glijbanen, zandbak, trampoline en een speelhuis. Op de begane grond bevindt zich het zeer ruime “Skiraum” waar uiteraard ook voldoende plaats is om je fiets droog en veilig achter te laten en/of om aan je fiets te sleutelen.

winter

Het plaatje hierboven kunnen we nu nog niet bieden maar als het echt al kriebelt is er goed nieuws: op het Kitzsteinhorn, de gletsjer van Kaprun, kan natuurlijk al geskied worden in de herfstvakantie. De opening is al komende vrijdag zoals je hierrr kon lezen! Twijfel je nog kijk dan ook even naar Hajo’s artikel over het aanbod bij slecht weer!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.