Kemahdhöhe aanvullende sneeuwplaatjes

Na Hajo’s bericht had ik deze avond ook nog even tijd om een resem aanvullende webcam-plaatjes voor jullie te zoeken. Heerlijk trouwens toch die eerste echte sneeuw, het is best al lang geleden. Midden oktober kregen de gletsjers nog een laagje, maar daarna was het afwachten. Het mooiste plaatje van de dag, dat je hierboven ziet, spotte ik op de webcam van Kemahdhöhe in Radstadt- Altenmarkt.

Webcam-plaatjes krijgen een winters kantje

Ik start hier met een plaatje van in “Opper Oostenrijk”, je ziet hier een webcam-foto van in Pyrhn – Priel op een hoogte van 1645 meter. Je vindt de webcam hier zo.

aanvullende webcamplaatjes

Hajo toonde jullie al hoe mooi Die Tauplitz wit zag, maar ik wil jullie nog even de befaamde hut tonen :). Deze ochtend rond 10H00 hebben ze daar toch wel wat sneeuw over zich gekregen.

aanvullende webcam-plaatjes

Nog zo’n wintersplaatje komt uit Forstau op een hoogte van 1775 meter. Na de ochtendmist kwam er tegen de middag een leuk langschap tevoorschijn.

aanvullende webcam-plaatjes

De Kitzsteinhorn in Zell am SeeKaprun maakte een leuke facebookpost. Ook de Pitztaler-gletsjer en Sölden kregen er een broodnodig laagje poeder bij. In Stubai viel er ook wel sneeuw, maar enkel mistige webcambeelden daar.

Ook in Ramsau – Dachtstein ging de sneeuw tot in het dal, we zien hier wat schaapjes grazend op een 1200 meter hoogte. Ze waren in de namiddag wel niet meer te zien, ik gok dat ze toch zijn gaan schuilen.

aanvullende webcam-plaatjes

Hierbij nog eentje van in Dorfgastein in Salzburg.

En eindigen wou ik met deze foto van de webcam “Absolut Shuttle Bergstation” in Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl. Die rood/oranje gloed in de verte, het heeft iets magisch.

En tot zover dit bericht van aanvullende webcam-plaatjes, hopelijk hebben jullie net zo genoten van de beelden als ik.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

7 reacties

Gesloten voor reacties.