Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Aanvullende webcam-plaatjes van de sneeuw!

check ook eens

7 Reacties

 1. Pascal schreef:

  LEKKAHHHHH. Nog nieuws uit de Ski Juwel?

 2. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/10/1572510516.jpeg[/img]
  Hier nog geen sneeuw, maar de herfst is duidelijk begonnen.
  Ik blijf erbij dat pas de laatste week van november een dik pak sneeuw het beste scenario voor het skiseizoen is. Eerst moet de grond kouder worden voordat de witte deken komt!

  • MierenN--ker schreef:

   Met de hoge reflectie van sneeuw heb je overdag echter veel minder opwarming van de grond, dus het is nog maar de vraag of die witte deken de afkoeling verminderd.

 3. Frank schreef:

  Inderdaad anders wordt de warme grond geïsoleerd door de sneeuw.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.