De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Aangenaam zomerweer in Lage Landen, Alpen verzuipen, en hoe verder?

check ook eens

15 Reacties

 1. Frederic schreef:

  Zo. De nieuwe EC-pluim bevestigt het bericht van vandaag. Ga nu even wat anders doen. Tot later.
   

 2. Eric schreef:

  Zouden er meer mensen naar deze site kijken en ook de kleine ijstijd omarmen?
  De voorbereidingen zijn gaande!!!!!!

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3495891/2013/08/21/Rijkswaterstaat-zet-nu-al-strooizout-klaar.dhtml

 3. vanDam schreef:

  Beelden vanuit een vliegtuig van de NASA welke boven de noordpool heeft gevlogen om data over de ijskappen en gletsers te verzamelen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3495463/2013/08/20/NASA-toont-unieke-beelden-in-Operation-IceBridge.dhtml

 4. Sjaco schreef:

  Frédéric zoals je zegt en wAt ik eergisteren zei. Regionaal ?? Potentie blijft in meerdere modellen zitten. Hier Cyprien plage 30c later

 5. Frederic schreef:

  Nederland onder de sluierbewolking.
  België vandaag heel de dag helder geweest.

 6. Sjaco schreef:

  Frédéric morge. Hajo ff vragen/pushen wat de mogelijkheden zijn blind pool etc etc. Veel plezier in krommenie maar dat komt zeker goed. Nog een uurtje en de kachel gaat aan stokbrood erbij en klaar is .. 🙂

 7. Frederic schreef:

  De modellen houden weer alle opties open voor volgende week, met een meerderheid die gaat voor mislukkende uitbreidingsplannen van het Azorenhoog.

 8. Frederic schreef:

  Ook doet GFS (maar ook andere modellen) dit weekend het hoogtelaag wat dichter over ons trekken, met dan vanaf zaterdagnamiddag kans op buien in België, eventueel zelfs met een donderklap erbij.
  Ronaldo?

 9. Frans schreef:

  Sjaco zit denk wat binnenlands gedestilleerd druivenconcentraat te snoepen daar aan de middellandse zee 😉

  GFS gaat al een aantal runs voor neerslag komende zaterdagavond midden en zuid Nederland. ECMWF en GEM houden het strak droog. Ben benieuwd. Volgende week opnieuw hoge druk uitbreiding van azorenhoog lijkt me zeker.

  • Frederic schreef:

   uitbreidingspoging is zeker @Frans. Maar nog niet hoe het voor ons gaat uitpakken. Afwachten maar. Of misschien beschikt Ronaldo morgen ook over zo’n Palantir-bol. 🙂

   • Sjaco schreef:

    Druiven sap klopt idd maar Arjan ging toch bij hajo op visite of lees ik de berichten verkeerd !! Zomer blijft op zeker in ll Als een run verspringt zegt niet zoveel als je de trend maar in gedachte houdt Bon nuit et a demain

   • Ronaldo schreef:

    Hik….tralalalala……a domani (italiaans), yarin gorüssorüs (Turks) Bis morgen (duits) tot morgen (belgisch en nederlands)
    Doe morgen nog een poging. Arjan zit met de kleine op schoot, Leo zit in Frankrijk, Frederic gaat morgen een bakkie doen bij Hajo (@ Frederic: kom je ook nog ff een bakkie doen in Amsterdam??) Hajo leest alle berichten en zit te schuddebuiken op de bank, en ik zit me rot te zweten voor een nieuw bericht voor morgen. 😉 (LOL)

 10. Ronaldo schreef:

  Hahaha….!! Een Palantir!! Als ik die had was ik stinkend rijk geweest. Nee deze Hobbit ( 🙂 ) kan niet in de toekomst kijken.
  Met betrekking tot zaterdag is e.e.a nog erg onzeker hoor. Daar kom ik in mijn weerbericht van morgen zeker op terug.
  De afgelopen dagen heb ik de GFS de neerslag al zien uitstellen tot maandag. Eerst maar eens door de donderdag heen bijten en genieten van de vrijdag.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.