Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Aan beide kanten van de grote plas sneeuwstorm vandaag

check ook eens

122 Reacties

 1. Moes schreef:

  Nu weten we wel in welk hotel je zit Hajo haha 😉

 2. Stefan Kaptein schreef:

  Waar ik al bang voor was, de kerst is nog lang niet gered. De pistes gaan het waarschijnlijk wel redden boven de 1500 meter, maar daar onder durf ik het nog niet aan. Ben ook bang dat de warmte pomp met dito warm water weer volop gaat draaien. Maar niet te pessimistisch, maar Hajo had het over in bed met een nieuwe liefde. Het voelt wel zo maar je weet dat na drie weken die nieuwe liefde ook begint te zeuren dat je te weinig in het huishouden doet en de bril van de wc omhoog/omlaag moet doen. 🙂

  • Koninks schreef:

   Vind ook dat de hoeveelheden sneeuw voor veel gebieden sterk Naar beneden is bijgesteld Stefan. Klopt dit? Regent nu nog op 1000 meter.

   • Stefan Kaptein schreef:

    Met sneeuwhoeveelheden/centimeters is het net als met vissen. Iedereen rekend zichzelf rijker dan hij daadwerkelijk is. De vis is altijd minimaal 10 centimeter groter dan daadwerkelijk gevangen, en bij ons mannen is onze l..l ook altijd minimaal 5 cm groter dan daadwerkelijk. Dus die centimeter voorspellingen zijn leuk en we willen allemaal die meter zien. Maar als er in mijn geliefde skiwelt Brixen 30 cm valt dan ben ik al blij. Voor hoe lang het blijft liggen……..dat zullen we gaan zien maar ik heb er nog weinig vertrouwenin als ik verder vooruit kijk……niet doen dus is het advies.

   • Henrik schreef:

    Dat is geen nieuws. Werd hele week al gezegd dat de sneeuwgrens op zo dag tijdelijk wat hoger zou liggen. Zie ook sinterklaas weerbericht van Ronaldo. Pas later vandaag in Oostenrijk mn ten oosten van Innsbruck intensiverend en dalende sneeuwgrens tot in de dalen. In dat deel valt vanavond/vannacht/morgen het meest. Geen reden voor paniek of pessimisme. Er gaat gewoon een deftige bak sneeuw vallen, ruim 2 weken voor kerst dus ik zeg prima! Lange termijn is niet iets om je nu druk over te maken

 3. Ab schreef:

  Nog lang niet beslist Hajo of het wel volgens jou na 12 december zachter wordt op basis van GFS. Zie hier de EC pluim van vanmorgen. Winterprikje verlengd met een dagje t.o.v gister t/m zaterdag nu 15 december. Daarna idd zachter maar ook toenemende onzekerheid omtrent dat hoog of ie snel verkast of toch gas blijft geven. En richting kerst te ver weg en onbetrouwbaar natuurlijk wel toenemende koude leden binnen EC vergeleken met GFS.
  Hou ook in de achterhoofd dat mocht het komende week opklaren in de nachten het toch tot vorst kan komen en GFS onderschat dat vaak zeker met ie pluimen.
  Hier EC pluim 00z midden NL

 4. Jannes schreef:

  Lol, hoe vaak heb je Leo de laatste tijd dan iets zien schrijven? Niets ten nadele van hem hoor, 0.0! Maar dit leest zo echt een beetje als een haal naar Hajo. Vind dit bericht toch vrij goed. Smaken verschillen 😉

  • Koninks schreef:

   Klopt Leo idd niet veel gezien. Hajo zijn berichten verschillen op bepaalde manier van andere weermannen niets ten nadele van hem. Maar het valt me op in de reacties dat er gewoon veel minder wordt gereageerd. Hoop dat Ronaldo en misschien wel ab.

   • Jannes schreef:

    Ja is ook wel hoor, Hajo schrijft zeker anders! Beide zijn charme. We gaan daar zeker wat van missen, niets aan te doen. Ben zelf progressief en niet zo naar het teruggrijpen. Ben volgens mij de enige van mij leeftijd die met een grote bocht om 90’s feesten loopt lol.

    Qua aantallen en interactie heb je een fair point, had ik zelf ook al benoemd rondom het vertrek, intern. Maar het is vooral ook gebonden aan mooie kaarten. Veel reacties indien mooie situatie op de kaarten en dat waren vaak de momenten dat Frederic schreef. De echte toppers zijn alleen Benelux sneeuw situaties en dat zijn alleen momenten dat Frederic en Leo meer schreven.

    Leuk feitje, Hajo krijgt veel meer reacties wanneer hij überpositivo schrijft. Maar dat waren dan niet de leukste hahaha.

 5. Bep panders schreef:

  Prachtig Wintersportman een mooi verslag! Wat het weer onvoorspelbaar is, het blijft spannend. Duimen voor een dump voor de kerst iedereen blij. We zullen zien, ik volg het graag. Thnx

 6. Richard schreef:

  Als ook zo naar de Noord kant kijkt waar helaas toch mijn interesse naar uitgaat wegens de kerstvakantie.
  Zie ik toch in de pluim de 8 graden komen dus de sneeuw/regen die nu valt zal onder de 1000mtr wel weggaan. Ik weet niet of het kan maar met het weer weet je het nooit dat we toch midden volgende week een omslag krijgen. Duin duimen duimen.

  • Hajo schreef:

   De weermodellen gaan de komende 72 uur al weer leuke varianten tonen. Juist daarom nu ff niet te druk om maken. Is zonde. Het hindert je gewoon nu ff die paar dagen te genieten. Gewoon van je af laten glijden de meteofiction tot medio volgende week. Ik beloof bij deze dat ik woensdag even terug zal grijpen op dat psychologisch advies wat ik nu geef.

 7. Hjs schreef:

  Bericht is overduidelijk. Kans op winter is de LL is 0, dan begint H. een beetje te filosoferen. Wie weet Jan. tis nog vroeg, kerst en winter in ned. is zeldzaam. 10 graden is gewoon best normaal, dan zullen zelfs klimaatalarmisten niet kunnen ontkennen 🙂

 8. Hajo schreef:

  Even feedbackje…. deze website heeft altijd waanzinnig veel reacties gehad in vergelijking met welk blog dan ook. Eigenlijk te veel. Als mensen technisch met elkaar beginnen te chatten schiet je zo door naar 100 reacties of nog veel meer. Zeker als Leo, Ronaldo en Frederic samen los gingen. Zo zijn ze er ooit ook bijgekomen. Ze staken zoveel uren in de reacties dat ik ze vroeg dan maar te gaan schrijven. Maar als optimum om het een beetje leesbaar en praktisch te houden is 20 tot 50 reacties per bericht optimaal. Natuurlijk hopen we in een elfstedensituatie wel weer eens 500 reacties te scoren. Het record is zelfs 1100. Anyway…. er dienen zich nu alweer nieuwe weermannen aan achter de schermen… Wintersportweerman.nl is een vitale website. Crisisje = is een kans voor mooie verfrissing en verbetering en die grijpen we… verder dank voor complimenten over dit bericht. Hjs snapt het helemaal: “Bericht is overduidelijk. Kans op winter is de LL is 0, dan begint H. een beetje te filosoferen.” Goede lezers zullen weten dat ik gemakkelijk uit verschillende vaatjes tap. Elke situatie vergt zijn eigen type weerbericht. Met Hjs zou je bijna denken dat ik het zelf was…. in mijn paspoort staat namelijk Hans Jolmer Smit. Maar ik ben het niet…

 9. Roy schreef:

  Inmiddels loopt de GFS06h en hoop ik op verbetering van de 00h runs die toch wel teleurstellend waren. Wat ik vorige week met oranje aanstreepte in een reactie lijkt toch waarheid te gaan worden. In de 06h zou die vanuit het westen instromen rond 12.00 15 december. Hoe warm die sector daadwerkelijk gaat worden waar de Alpen dan even tijdelijk in geraken is nog niet uitgemaakt. Ook voor hoelang en hoeveel neerslag er op komt te zitten is nog spannend allemaal..

  • Roy schreef:

   Volgende week zondag is in deze laatste uitdraai van de hoofdrun dan de minst fraaie dag met regen voor bijna de gehele alpenboog maar minder ernstig dan in eerdere berekening. Vervolgens even een paar dagen droog maar nog wel in de warme lucht met een zuid tot zuidwestelijke stroming. Dauwpunten dan wel onder nul en s’nachts vriest het dus zeker nu de zon weinig kracht heeft weinig afbraak van het sneeuwdek.

   • Roy schreef:

    Volgende week woensdag dan Sneeuwbom voor de Westelijke Alpen:

    [IMG]https://www.mupload.nl/img/k6z7aq6ywx.png[/IMG]

    • Roy schreef:

     Zal jullie niet verder vermoeien met teveel meteofictie. Dus in het kort en om toch positief te eindigen: Donderdag de 20e volgens de 06h dan weer even in een korte warme fase wat nu eenmaal inherent is bij een Westcirculatie maar daarna onstaat een mooie ontwikkeling! Vanaf zaterdag 22 december gaat de wind naar West tot Noord West en daar komt een fikse glijbaan aan! Veel sneeuw voor de gehele alpen! 3 dagen voor kerst het mooiste cadeau wat we maar kunnen wensen! En nu maar duimen!!! 😉

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Exact Roy,

    Afsmelt hogerop en de noordhellingen zal beperkt zijn. Voor de skigebieden onder de 1200 meter en dan vooral zuidkant is het ‘wat minder’.
    Vanaf zaterdag (22e) glijbaankansen met dalende vorstgrens en sneeuwkansen geleidelijk weer tot in de lagere dalen.
    Kans dat dit exact zo uitkomt is niet zo groot maar het laat wel zien dat er vanaf volgend weekend van alles mogelijk is (vooral dan voor de Alpengangers)..

    • Roy schreef:

     En ook voor het Sauerland dan mooie kansen. De 06h geeft de burger weer moed!

     • Henrik schreef:

      Maak je geen zorgen over lange termijn zou ik zeggen. Het sneeuwt nu in de Alpen en dat blijft het voorlopig doen! Webcams spotten vandaag:-)

 10. Jopie schreef:

  Ik onderschrijf de houding van Hajo volledig. De vergelijking met de geliefde vind ik briljant. Het is in feite een lesje Mindfulness. Dat laatste kan ik iedereen aanraden.

 11. Ebbe schreef:

  Leuk bericht Hajo . Top feedback Roy 🙂 over 06z en de kansen …
  Asten ook altijd realistisch net zoals Hans mittelberg . Jorne ook top met zijn analyses en weerberichten . Oh ja en Ab altijd kort en duidelijk en fijn om te lezen . Kom maar op met jullie input heerlijk en ik leer er ook nog van.
  Ik persoonlijk vind het altijd wel fijn reacties die over kaarten en kansen gaan.
  Vraag over 06z gfs hoe ligt de hoofdrun in de ensembles ?

 12. Jorne schreef:

  Langzaamaan beginnen de tekenen van de door Fre voorspelde chaos in de stratosfeer zich te laten zien in de reguliere modellen. Het is nog compleet gissen wat voor uitwerkingen deze mogelijke verplaatsing van de polar vortex gaan zijn, hoopvol is het wel.
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/gfsnh-10-372.png[/img]

 13. Cees schreef:

  Nog geen sneeuw in Ellmau. Wanneer begint het daar? Dal nog groen….nog 6 dagen dan is het zover. Begin nu wat zenuwachtig te worden.

 14. Frank schreef:

  @jorne is de chaos waar jij naar doelt dit jaar tov andere jaren duidelijk anders? Maw kunnen we daar wellicht een betere winterse setting in Europa verwachten ?

 15. Hajo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/rart_18122406_18120906.gif[/img]
  Positief verrassend einde van GFS06u!

 16. Moes schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/IMG_1672.PNG[/img]
  Ischgl dorp tot op heden nog weinig dump… hopen op vannacht en morgen

  • Jannes schreef:

   Zo!

   Volgens GFS gaat die vanaf deze middag aan de bom beginnen, tot dinsdag. Eigenlijk al het spannende gaat nu beginnen… Be benieuwd hoor…

  • Hajo schreef:

   Ischgl is inneralpien en zal niet hoofdprijs krijgen.

   • Moes schreef:

    Met zo’n strakke noordwester storm zou dat normaalgesproken toch wel doordrukken tot aan de hoofdkam? Natuurlijk wordt er een hoop weggevangen door de Arlberg, maar als de stuwing flink aanhoudt…? Er werd voor Ischgl rond de 1 meter neuschnee verwacht maar zag dat dat al flink naar beneden bijgesteld is

 17. Skiwi schreef:

  GFS06 net als zijn voorganger uitermate slecht voor komend weekend in Sauerland: dooi valt al op vrijdag binnen gevolgd door bakken regen…
  Nee, dan is ’t echt wel hopen/bidden/duimen dat EC gelijk krijgt, waar de dooi pas na het weekend terug binnen valt…

 18. Jeroen schreef:

  @skiwi , het sneeuwt in winterberg en pistes beginnen wit te worden

 19. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Sneeuwgrens lijkt mijn slecht te zakken afgaande op de webcambeelden!Seefeld bijvoorbeeld op 120 mrt was wit in het dal maar dooit nu weer bij+1..Toch Word hier dikke sneeuw verwacht tot dinsdag

 20. joke,riederalp schreef:

  Zitten we net in het oog van de storm?vanochtend ontstuimig, stormachtige wind, sneeuw en min 3 graden.Net geschept(ongeveer 20cm)(valt een beetje tegen) Nu windstil en een klein zonnetje!

 21. Prachtige platen uit winterberg

 22. Cleven schreef:

  Volgens wetter Sauerland kon er in het komend weekend wel eens een behoorlijk portie verse sneeuw
  vallen met temp. rond het vriespunt!!

 23. christine schreef:

  vindt het over het algemeen ook tegen vallen hoop dat het toch goedkomt voor zugspitz arena, misschien vanaf vanmiddag tot dinsdag sneeuw maar tot nu toe echt een tegenvallen

 24. joke,riederalp schreef:

  Gelukkig het sneeuwt weer!

 25. Remko schreef:

  Volgende week verscherping kou in Scandinavië.

 26. Hans schreef:

  Lekker bericht zo op deze kl… HERFSTDAG……….. en inderdaad Hajo. wat heb ik genoten, kom net uit bed…….

  Kijk maar niet verder dan 144h. Stel dat UKMO uitkomt, krijg je misschien een heel andere wending bij EC GFS etc.

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/UW144-21-9-12-2018.gif[/img]

 27. nils schreef:

  @ Roy
  Vooral doorgaan met het posten van alle meteofictie e.d.!!

 28. Spyfromthesky schreef:

  Met een kleine appel en perenboompje in je tuin, dan weet je wel dat je wel eens bladeren moet ruimen. Sinds een beetje november kou ging het pas hard. De storm van gisteren en vannacht in Dordrecht help ook wel mee dat ik wederom de bladeren bijeen moet harken.

  Schrikken was het wel weer dat het onkruid weer overal toe gaat nemen. Dit kan niet ander zijn als gevolg van (te) boterzacht weer in Nederland. Extra werk dus. En je weet nu al dat je dit aankomende week nog goed moet bijhouden, tenzij de temperaturen significant naar beneden gaan.

  Maar zo vanmiddag, een zonnetje erbij is het goed te doen. Helemaal niet koud en dus goed weer om in de tuin te vertoeven. Kijkend naar het zonnetje die toch nog mijn 21 zonnepanelen beschijnt gaf me weer een glimlach van. Ik sta buiten even te kijken en mijn zonnepanelen verdienen bij dankzij het zonnetje.

  Eerlijk gezegd heb ik het wel weer gehad met die nattigheid. Geef mij maar zon, een beetje droog asfalt.
  En ja, waar staan we over 9 dagen als er niet veel veranderd? Dan zitten we in dezelfde situatie als vandaag.

  Wie kan mij overtuigen dat we niet in een warme wc al weer een tijdje zitten en dat we er ook nog niet vanaf zijn?!

  Spyfromthesky (Arnold)

 29. Valentijn schreef:

  In Zell am SeeKaprun alweer een paar uur zo goed als droog. Wordt tijd dat er eens wat neerslag in komt. Hopelijk een korte stilte voor het los gaat…

 30. Snowfever schreef:

  Ik heb de hoop opgegeven dat ik volgend weekend in de sneeuw zit (Baraque de la Fraiture, België). Nu ga ik wel niet op wintersport maar ik had stiekem toch wel gehoopt op wat witte vlokken. Wie weet krijgen we toch nog wel een verrassing met de kerst in de Lage Landen. Ben dit weer wel zat, wat kwam het er met bakken uit dit weekend.

 31. Moes schreef:

  Steeds maar weer webcams checken (hoe bedoel je verslaafd :)), maar nog steeds niets…
  Volgens gfs had het toch al als een malle moeten sneeuwen inmiddels. Is al dat vocht hier in de LL al geloosd soms?

  • Leo(Odenwald) schreef:

   Er zijn op dit moment 3 lijnen met buien/ regen .De eerste daarvan kan elk moment tegen de vooralpen aan klappen … dan volgen er nog 2 ! Dus blijven kijken 😉

 32. Qlubtempo Raoul schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/22482B4E-BB55-4B1E-A1BA-147F0C0B5150.jpeg[/img]

 33. Snowman schreef:

  Klasse bericht Hajo!

  Als je het mij vraagt ligt het verloop nog niet vast. Dat het (even) zachter gaat worden lijkt wel te gaan gebeuren. Maar wanneer precies en voor hoe lang is wat mij betreft onzeker.

  Ben benieuwd naar de avondruns 🙂

 34. Arjan Ischgl schreef:

  https://www.facebook.com/ischgl.paznaun/videos/781246745540361/
  @ Moes, meter gaan ze wel halen met morgen er nog bij.

 35. Ab schreef:

  UKMO 12z run komt op de kortere termijn 72h vooruit steeds met een sterkere ontwikkelde Scandi hoog. En dat heeft gevolgen in de run voor later. Want de laagjes duiken op 96/120u vooruit bij UKMO met deze kaart als gevolg voor 14 december. De LL blijvend dan langer in de kou https://www.mupload.nl/img/koh6v1.gif

  • Ab schreef:

   Zelfs op 144h vooruit (15dec) veel sterkere Scandi hoog en daardoor de LL nog steeds in de kou door een aflandige wind. En ook de depressie boven de oceaan verzwakt bij UKMO ipv dat ie sterker wordt. Spannend hoor zo vwb die winterprikje. Zal die langer duren of toch niet 😉 https://www.mupload.nl/img/0l69i01.gif

  • Henrik schreef:

   UKMO is idd vrij goed, waarbij het hoog min of meer op zijn plek blijft en er geen sprake is van doorslaande depressies. Maar dat is de situatie tot 144h, de vraag is wat gaat er daarna gebeuren. Dit model gaat tot 144h dus moeten we weer naar de andere modellen kijken

 36. Floris Meijer schreef:

  Op dit moment in Pitztal dikke sneeuwval. Wel enorme storm in de bergen

 37. Klaassie schreef:

  Gaaf voor alle Oostenrijk gangers! Hopelijk ook nog sneeuw tot in het dal; in ieder geval meer dan genoeg om te skien met kerst. Hopelijk doet Sauerland ook nog een klein beetje mee (gaan we met de kerst heen)

 38. Snowfever schreef:

  @Ab en @Henrik, fijn jullie updates!

 39. Björn schreef:

  Sölden gaat lekker al heel de middag met de sneeuw…

 40. kristof schreef:

  Heerlijk die bakken sneeuw en winter in ll genieten is dat zeg.Nu nog gfs die volgt en witte kerst in ll?

 41. Hajo schreef:

  @Henrik: dank voor je vele bijdragen en @Ab sowieso.

 42. Asten (Harmelen) schreef:

  GFS hoofdrun is gewoon best goed voor de Alpen. In grove lijnen is hetzelfde verhaal van toepassing als bij de vorige run al is gehouden door de diverse reaguurders.
  We zouden uiteindelijk wel wéér eens een zeer sneeuwrijke kerstweek tegemoet kunnen gaan en in dat geval kan ik mijn zonnebrandcreme wel in m’n toilettas laten zitten.
  .

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Klopt Asten .Toch wel mooie run naar mijn idee ook.Alpen steeds net in de koude lucht,al is het op het randje.Ook mooie sneeuwmomenten erbij.Voor de ll is het wel allemaal vrij kansloos zeg ,helaas

  • nils schreef:

   Vorig jaar ook best wat sneeuw gehad Asten. Maar gelukkig wat meer zon!!

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Ja, dat was niet verkeerd hè. Momenteel komt het bakken uit de hemel dus morgen fantastische webcambeelden (en dinsdag helemaal !). Hochkrimml komt dan uit op 60cm..

 43. Hans schreef:

  UKMO 12 nòg beter dan de 06 run. Dat beloofd misschien nog wat. Ook positief is dat GEM al iets bijgedraaid naar UKMO. Para loopt binnen: tm. 120h mèèr hogedrukinvloed vanuit Scandihoog en daardoor koudere bovenluchten. Meer tegenstand tegen oceaandepressie.

  • Henrik schreef:

   Vanaf 144h is het bij de para ook gedaan

   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Knipsel-1.JPG[/img]

   GFS blijft volharden in snelle doorzettende verzachting voor LL. Hopelijk blijft EC dat ook doen straks.

  • Hans schreef:

   Hierna gaat het wrs mis: een enorme depressie 955hpa doet een aanval op LL metZWwind maar onzeker of deze zal slagen. Even niet verder kijken. Hou vast aan UKMO en hoop dat Para ook bijdraaid. Straks EC maar eens bekijken.

   • Hans schreef:

    Para is denk ik de kluts helemaal kwijt……. blijft Hangen…. Para zal wel denken: “ ho wacht eens even, ik doe wat verkeerd”…….. 😉

 44. Daniel schreef:

  “ Anyway…. er dienen zich nu alweer nieuwe weermannen aan achter de schermen… Wintersportweerman.nl is een vitale website. Crisisje = is een kans voor mooie verfrissing en verbetering en die grijpen we… ”

  Fijn dat er aanvullende weermannen komen! Verbetering vind ik echter niet het juiste woord hoor. Om Fre en Leo te vervangen is echt wel wat nodig.

 45. Hans schreef:

  Hajo, gefeliciteerd met cabine 43 ! Heb je er ook al in gezeten?

 46. Ab schreef:

  EC nu de 12z run houdt stug vol in een sterkere Scandi hoog vanaf 96h vooruit vergeleken met GFS. Want opnieuw een aflandige wind en ook duikende laagjes richting Frankrijk. Hier de kaart op 96h https://www.mupload.nl/img/2w2ocyh.gif

 47. Henrik schreef:

  EC loopt binnen en is nu tot 96h vooruit. Erg vergelijkbaar met UKMO tot dit tijdstip. Benieuwd wat de kaarten voor 120h en 144h gaan worden

 48. Henrik schreef:

  Op 144h is het dan bij EC ook gedaan in deze run, met zuidenwind en oplopende temperatuur. Vergelijkbaar met GFS helaas.

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Ec niet best hoor!!voor de Alpen warmer en voor de ll sowieso niets.

   • Henrik schreef:

    Klopt, EC valt tegen en is stuk slechter dan vanochtend. Groot deel van Europa komt vanaf as vrijdag in ZW walmen met oplopende temperatuur. In de run vanochtend was de temperatuurafwijking op 168h negatief (te koud), nu is die fors positief (te warm), zie kaart.

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Capture-14.JPG[/img]

 49. Roland Bodegraven schreef:

  Gaat lekker met de sneeuw. Kettingplicht op de arlbergpas! Lech ook al een mooie laag 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.