Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

5 Tips voor wintersporten met de camper!

check ook eens

6 Reacties

 1. Robin schreef:

  Goh Cescia, als ik dit lees krijg ik er helemaal zin in om dit jaar weer met de caravan (geen camper, en zal dan ook zeker een echte camping opzoeken) op wintersport te gaan!
  Die suggestie om de fiets te pakken is een hele leuke 😀

  • Cescia schreef:

   Ah Robin, ja doen! Heerlijk met de fiets, snel een hapje eten, fiets op. Ok in Cervinia was het toen al wel prachtig weer dat maakt dat fietsen net wat leuker 😉

 2. steveb schreef:

  Thx voor de tips! In Plagne soleil ga je met de stoeltjeslift boven een camperplaats (helaas ook geen ervaring mee) en deze ligt vlak tegen de piste!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.