Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

5 absolute Obertauern tips van grootste fan skigebied Ruud van Well

check ook eens

9 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Nou dan geef ik maar een reactie: Ruud jouw smaak voor een goed skigebied is uitstekend!

 2. Jannes schreef:

  Ik kan het niet weten en durf al niet meer te zeggen dat ook deze nog op mij to do lijstje staat. Tips zal ik uiteraard gebruik van maken, tnx Ruud

 3. Marco schreef:

  Weer fijn verhaal Ruud! thnx for sharing;-)

 4. René schreef:

  Vorig jaar zat ik in april in een regenachtig Saalbach en zag een wit Obertauern op de webcam. Vervolgens dus besloten om iets meer dan een uurtje in de auto te gaan zitten om aan te komen in Obertauern. Wat een verademing! Je rijdt de berg op en alles is groen en regenachtig. Vervolgens kom je boven en heb je een fantastisch poederparadijs (in april!). Zeer mooi skigebied, veelal moderne liften, leuke apres-ski zelfs in april en alle pistes mooi met elkaar verbonden. Voor mij dus zeker niet de laatste keer dat ik er was. Enigste nadeel kan zijn dat de afstand relatief groot is vanuit NL in vergelijking met andere gebieden. Maar misschien is dat ook niet zo. Te veel Nederlanders in een gebied wordt ik toch niet gelukkig van.

 5. Jet schreef:

  Wij komen al 27 jaar inmiddels in Obertauern en kunnen ons dus helemaal vinden in dit verhaal….wij logeren dan een week in Schmiedlehen Alm direct naast de Schaidbergbaan en achter de Alte Alm….Super gebied….!!!

 6. Hajo schreef:


  Ha grappig. Edwin van de Sar ook gespot in Obertauern. Jeannet Jonker deelt het op Facebook!

 7. Frank schreef:

  Dit jaar voor de tweede keer geweest, vorige week. Ik ga verder geen reclame maken….

 8. Maureen schreef:

  Ssssttttt!!!! Niet teveel vertellen over Obertauern!! Het is nu nog mooi rustig en niet teveel Nederlanders! 😉

 9. Jaco Sllevis schreef:

  Ruud, grappig dat ik je nooit ben tegen gekomen in al die jaren. Kom zelf sinds eind 80’er jaren eerst als gast en lid van skiclub Obertauern later gewerkt bij Gloria Sport op de pass btegenover Bingll daarna als skileraar bij CSA en tussendoor als geschäftsführer Hotel Laaxerhof. Ik ben nu tot rust gekomen in Flachau haha daar kan ik het hele jaar werken.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.