LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Van 34 naar 14 in 24 uur

check ook eens

11 Reacties

 1. jeroen schreef:

  Jeroen, in schril contrast tot bad gastein, 90 min bij jou verder zuid oostelijk. Denk sinds eind van de nmiddag zelfs nog een half uur in de zon gezeten hier, mm of 5 tot max 10 gevallen en het is nu bijna droog….en als ik de radar zie en jouw verhaal lees zal het hier ook niet veel meer worden.

 2. Frans schreef:

  Nieuwe ec run heeft vertraging staat op meteociel. Verder vandaag nergens de 25 graden gehaald dus beginnen morgen opnieuw met tellen van zomerse dagen.

 3. Leo schreef:

  Mooi bericht vanaf locatie Jeroen!
  @Frans: correct. Was het vandaag in NO-Groningen 25 geworden (wat wel in de verwachtingen zat) was ook daar de hittegolf gehaald. Nu, door het (wat ik niet verwacht had) gisteren net halen van de 30 in Enschede alleen daar dus; perfect voorspeld door Frederic 😉 In No-Groningen overigens plaatselijk rond de 100 mm neerslag over de afgelopen 48 uur, ook in Limburg veel nattigheid.

 4. Marcel van der Linden schreef:

  Hier in Ischgl sinds maandagnacht flinke regen waarbij het nauwelijks droog is geweest. Tevens flinke laaghangende bewolking, op de Biehlerhöhe was geen hand voor ogen te zien. We maken er maar het beste van.

 5. chalet bachteln, riederalp schreef:

  De laatste 4 weken ongeveer 5 dagen zon!Meestal is het andersom! Vandaag een paar weken naar NL en wie weet krijgen we daar dan onze zomer.Maar ik blijf optimist als hier de zomer eindelijk begint kan hij zomaar tot november duren en dan laat de sneeuw maar komen………..

 6. Joost Amsterdam schreef:

  Volgens teletekst België was de maand juni de warmste maand wereldwijd gemeten vanaf 1880. Juli gaat geloof ik ook weer richting de warmterecords. Het blijft (af en toe) lastig om te geloven dat er een nieuwe kleine ijstijd op komst is.

 7. jeroen schreef:

  En weer live uit bad gastein, miezert een beetje nu. Tegelijkertijd probeert de zon zet doorheen te prikken. Vanacht nog wel wat buien gehad maar is maar een beetje vergeleken met brixen.

 8. carl schreef:

  ijstijd? De laatste tijd hoor je meer berichten dat alles aan het opwarmen is en dat het ijs zinderogen wegsmelt.

 9. jeroen schreef:

  Oja, eergisterenavond riep ik over estartit in Spanje….
  http://plaatjesdump.nl/upload/6b5dd49d594beb31cd7f21d584e64dfe.jpg

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.