Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

33km van huis met skisafari dwars door de Kitzbüheler Alpen

check ook eens

2 Reacties

  1. Hans schreef:

    Schön! Toll! Mooie en scherpe foto’s ook.
    Hajo, misschien een idee om door jou zelf gesponsorde kleding te dragen én heel belangrijk: naam + logo op de auto!! Staat professioneler, zeker naar de (toekomstige) sponsors.

  1. 7 februari 2019

    […] blijven? Ski dan lekker door met bijvoorbeeld een skisafari zoals Hajo en ik eerder deden, lees hier meer! Maar als winterliefhebber word ik hier natuurlijk wel blij van al zijn de bovenluchten niet […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.