Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

1500 gasten waaronder 250 Nederlanders vast in Rauris door grote modderstroom

check ook eens

4 Reacties

  1. Remco schreef:

    Hmm, ik twijfel enorm. Komende zondag is het de bedoeling dat we afreizen naar Schwangau, Allgau-regio Zuid Duitsland. Kun je iets zeggen over hoe het weer (na zondag) in dat gebied uitpakt volgens de huidige weerkaarten?

  2. Spoetnik schreef:

    Voor mij onbegrijpelijk, dat Nederlanders elkaar opzoeken in het buitenland. Dan blijf je toch lekker thuis als je geen buitenlanders wilt (zien) ? Een flink deel van de circa 2.000 gasten zijn Nederlands. Ik moet er niet aan denken -;).

  3. Spoetnik schreef:

    Ai ai: een flink deel is Nederlands. Foutje, bedankt!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.