Kleinwalsertal deel van de Landle Karte

“Where have you been all my life”, dat was wat ik dacht toen ik deze Ländle Carte ontdekte. Er zijn zoveel prachtige gebieden die een groep skipas aanbieden zoals de Tiroler Karte, de Salzburger Karte,… Gelukkig dus ook voor dit prachtig stukje Oostenrijk dat lekker dichtbij ligt! Ik geef jou 3 redenen waarom je wel eens kan nadenken over de Ländle Carte.

De Ländle Carte combineert topgebieden

Damüls, Kleinwalsertal en het Montafon, vormden voor mij en Dennis al een ideale combinatie. Maar je krijgt er het Rheintal en Bregenzerwald bij. Die laatste telt talrijke kleine skigebiedjes waar je rustig kan genieten van de sneeuw. Je hebt hier de perfecte combinatie van grotere gebieden en de kleinere minder drukke opties. Daarnaast heb je hier een perfect aanbod aan type pistes en kan je hier als freerider ook jouw hart ophalen.

De Ländle Carte is financieel interessant

Waar je ziet dat een seizoenskaartje voor Montafon €494 kost en eentje voor het Kleinwalsertal €421, combineer je deze voor €635.  Ga je een week skiën dan ben je voor een kaartje net geen €300 kwijt.  Je kan zelf ook de som maken. Wanneer je vaak de bergen wil intrekken is dit dus een financieel interessante optie.

De Ländle Carte is geografisch interessant

De regio Voralberg is perfect voor iedereen die houdt van een shortski. Al deze gebieden liggen op minder dan 900 kilometer van Utrecht. Daarnaast vermijd je het pijnpunt München, de Fernpas en de Arlbergtunnel. Vlot bereikbare skigebieden dus. Wat je wel nog steeds nodig hebt is een vignet, behalve als je richting het Kleinwalsertal gaat en geen Oostenrijkse autosnelweg gebruikt.

Wil je dus graag vrij zijn in de keuze van skigebieden en toch voordelig gaan wintersporten, zoek dan goed. Er zijn tal van interessante kaarten die jouw favoriete gebieden combineren.

Meer informatie over deze kaart vind je hier! Je zal nog geen informatie vinden over het seizoen 2018/2019, maar ik heb bovenstaande voor jullie nagevraagd. Zie ik jullie in één van deze gebieden tijdens de wintermaanden?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!