Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

3 insider tips voor in Breuil-Cervinia

check ook eens

9 Reacties

 1. Sander schreef:

  Leuk bericht weer Cescia. Met de mountainbike naar de piste klinkt wel erg aanlokkelijk. Helaas op dit moment nog een veel te druk leven om dit buiten de kinder vakanties te kunnen doen, maar zeker iets om naar toe te leven.

  • Cescia schreef:

   Bedankt Sander. Het is wel fijn met de mountainbike, praktisch is iets anders. Laat het een mooi idee zijn voor de toekomst en die kinderen neem je gewoon mee 😉

 2. joke,riederalp schreef:

  Blijf binnen de stokken van de piste op de gletscher! Een paar meter ernaast kun je al in een onzichtbare spleet vallen! Stokken worden soms door de pistecontroleurs regelmatig verplaatst.

  • Cescia schreef:

   Ja dat raden we ook iedereen aan, het staat ook netjes aangegeven naast de pistes met bordjes. Op zich vind ik het het hier ook bijzonder goed aangeduid allemaal. En de stokken zijn met touw verbonden ook op sommige stukken, ik denk dat dit vooral met zichtbaarheid te maken heeft toch?

 3. Steven schreef:

  Zo’n “coperto” kennen ze ook in Corfu (Griekenland). Ik beschouw het als een soort van vergoeding voor de opgedekte tafel inclusief wat start brood enz…

  • Cescia schreef:

   Aha, daar hebben ze het ook. Ik heb deze namiddag de Aperitivo ook ontdekt. Ineens allemaal hapjes bij onze drankjes. En er stond geen coperto op de rekening, natuurlijk laten we dan wel wat fooi achter. Leuke verrassing.

   • joke,riederalp schreef:

    Pane e coperto is eigenlijk brood en servies. Het is geen fooi en het is incl. of excl.
    Veel andere gebruiken in Italie. bv. Een espresso aan de bar is wettelijk vast gesteld op 1 euro, als je gaat zitten mogen ze vragen wat ze willen.
    Aperitivo zijn de drankjes duurder maar dan zijn de happen gratis(zelf opscheppen of je krijgt een bordje erbij. Je hoeft dus daar geen extra fooi voor te geven.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.